Dupa Andrei Gheorghe, Dan Bittman ajunge cu functie la Finante

dan_bittman1.jpgSerialul prost pe care îl vizionăm cu toţi în ultima perioadă îşi continuă surprizele. “Comisarul” Vlădescu de la Finanţe a mai înregimentat un personaj cu nume în gaşca sa, după înscăunarea lui Andrei Gheorghe (aici) pe probleme de comunicare, cică!! . De data aceasta, ministrul susţine că Dan Bittman (Holograf), da celebrul cântăreţ!!!!, va fi numit consilier pe probleme cu populaţia. Mişto funcţie, iar Bittman cred că va organiza tot mai multe turnee cu această ocazie.

Ministrul Vlădescu a declarat pentru Ziarul Financiar (ZF) că Bittman va fi plătit ca şi “celebrul” om de televiziune, Andrei Gheorghe, cu un salariu de consilier, de aproximativ 20 de milioane de lei. Lei vechi probabil , pentru că ZF le tot încurcă pe astea cu leii noi, leii vechi, euro (citiţi aici).

În plus, omul nostru a afirmat că mai bea câteodată un păhărel la clubul Jack’s unde îşi face veacul în unele seri şi Dan Bittman.

Urmează ca în minister să ajungă Marijuana, Puya şi Bambi, poate şi Guţă, dar doar dacă trece prin Jack’s. Să vedem ce funcţii vor ocupa. Dacă aveţi alte propuneri le aşteptăm şi sperăm ca şi ministrul să se inspire …

SURSA

Adauga un comentariu

*