Toni Tecuceanu a murit de gripa

toni-poza.jpgActorul de la „Cronica Cârcotaşilor” a murit, ieri – dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Institutul „Matei Balş” din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat reprezentanţi ai postului Prima TV.

Toni Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”. Şerban Huidu spune că Toni a suferit puternicul acces de pneumonie în timp ce se afla la el acasă, în vizită, în Ajunul Crăciunului. Huidu şi-a dus imediat colegul la Spitalul Municipal. De acolo, Tecuceanu, suspect de gripă nouă, a fost transferat la “Matei Balş”, la secţia de Terapie Intensivă. În ultimele zile, starea de sănătate a actorului s-a agravat, deşi a fost o zi, sâmbătă, când medicii au anunţat semne de îmbunătăţire. “Respiră aproape singur, nu mai are febră şi sperăm într-o evoluţie mai bună in viitoarele zile”, scria Şerban Huidu pe blogul său. Ieri dimineaţă, însă, actorul în vârstă de 37 de ani a murit.

Şoc pentru cârcotaşi
Şerban Huidu, a spus că este zguduit de vestea pierderii colegului de la „Cronică” şi că se întoarce în ţară, din vacanţă, în cel mai scurt timp posibil. Toni era necăsătorit, iar singura lui familie erau fratele şi tatăl său. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, a declarat că actorul s-a aflat în ultima săptămână a fost în comă controlată. Streinu Cercel a adăugat că Toni suferea de obezitate şi s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi. Kilogramele în exces nu au fost cauza principală a decesului, a precizat secretarul de stat. Potrivit lui Şerban Huidu, niciunul dintre membrii echipei „Cronica cârcotaşilor” nu prezintă vreun simptom de gripă nouă. „Cu toţii suntem bine”, a spus Huidu.

Carieră prolifică
Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul „Cronicii Cârcotaşilor”, el se descria ca fiind „un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos”. Ultima emisiune a „Cronicii cârcotaşilor”, cu aer de vacanţă, filmată la Braşov şi în care a apărut şi Toni a fost difuzată pe 30 decembrie. Aici a fost, pe rând, blonda Lili în parodia showlui Tv „Te pui cu blondele”, turistul român tipic sau unul din oamenii de campanie ai personajului Traian Băsescu.

Comentarii

  1. imi pare foarte rau ca a murit.

Adauga un comentariu

*