Lenny Kravitz vorbeşte despre colaborarea cu Michael Jackson

lenny-krawitz.jpgUn fragment din cântecul „Another Day”, interpretat de Michael Jackson şi Lenny Kravitz, ce nu a fost încă lansat, a fost postat recent pe internet, rockerul american ţinând să ofere pe TwitVid mai multe informaţii despre colaborarea sa cu „regele muzicii pop”, informează accesshollywood.com.

„Piesa a fost înregistrată de Michael şi de mine. Eu am fost producătorul său muzical”, a declarat Lenny Kravitz pe pagina sa de TwitVid. „Am compus acel cântec şi am cântat la toate instrumentele folosite în această piesă. A fost una dintre cele mai extraordinare experienţe muzicale pe care le-am trăit vreodată”, a adăugat acesta.

Lenny Kravitz a declarat că nu are nicio legătură cu această „scurgere” pe internet a piesei.

„Aşa cum ştiţi şi aţi auzit, cântecul, sau un fragment din el, a fost postat pe internet, însă nu de mine. Versiunea pe care o deţin eu a fost încuiată într-un seif imediat după ce am înregistrat-o. Ce s-a «scurs» pe internet este o versiune de un minut şi 30 de secunde, neprelucrată, a cântecului. Nu este mixată, dar face parte din cântec. Nu ştiu cine este acel DJ care vorbeşte la sfârşitul fragmentului. Nu ştiu cum l-au obţinut… însă acea persoană nu are nimic de-a face cu piesa originală”, a explicat Lenny Kravitz.

Citeste: mai mult

Adauga un comentariu

*