Bomba anului?! „Petrescu merge la o echipă de Liga a II-a din Rusia”

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea, după ce a reuşit să facă din trupa ialomiţeană campioana României. După toate probabilităţile „Bursucul” va pleca în Rusia, unde ar urma să o antreneze pe Dinamo Moscova.

Dumitru Dragomir ştie altceva, însă. Şeful Ligii a anunţat, în direct la Sport.ro, că viitoarea destinaţie a tehnicianului este într-adevăr Rusia; bomba e reprezentată de faptul că echipa care l-ar fi convins pe antrenorul anului să-i acceppte oferta este din Liga a II-a.

„Petrescu a făcut treabă bună în ultimii ani, a lucrat extraordinar şi a avut rezultate. Mă aşteptam să plece la o echipă mult mai valorasă. Am auzit că merge în Rusia, la o echipă de liga a doua. Nu ştiu exact echipa, nu am avut legături cu oamenii de fotbal zilele astea. Eu aşa speram, că este o echipă mai valoroasă. Dar se gândeşte şi el la familia lui şi la situaţia financiară.” a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Rămâne de văzut dacă informaţiile lui Corleone sunt corecte sau pur şi simplu acesta este în necunoştinţă de cauză. Oricum, Mitică a revenit şi a încercat să îşi nuanţeze declaraţia: „Aşa am auzit din presă, că merge la o echipă din liga a doua. Eu nu ştiu nimic.”

Adauga un comentariu

*