Basescu, Boc si Udrea au petrecut, sambata seara, la o vila din Sinaia

1261911934thumbnail.jpgPresedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, impreuna cu familiile, au petrecut, sambata noaptea, la o vila din Sinaia, fiind prezenta si ministrul Elena Udrea, potrivit Mediafax.
Presedintele, impreuna cu sotia si fiica cea mica, europarlamentarul Elena Basescu, alaturi de premierul Emil Boc si sotia acestuia, au mancat si au dansat la Cabana Schiorilor.Au fost prezente, de asemenea, ministrul Elena Udrea si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Basescu, Boc, Udrea si Anastase au dansat si s-au prins in hore. Elena Udrea, care si-a sarbatorit ziua de nastere, a primit flori.

Presedintele, premierul si ministrul au plecat de la cabana dupa ora 1.00. Udrea si Elena Basescu s-au plimbat, sambata, prin Sinaia, fotografiindu-se alaturi de turisti (hotnews)
VIDEO AICI

Chef la vârf în PD-L. Fruntaşii partidului, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, alături de soţie şi de fiica lor cea mică, au sărbătorit-o sâmbătă seară pe Elena Udrea. Ministrul Turismului şi Dezvoltării şi-a serbat ziua de naştere la Cabana Schiorilor din Sinaia.

Invitatul de marcă al petrecerii democrat-liberale de la Sinaia a fost Traian Băsescu. Şeful statului a venit însoţit de Maria Băsescu şi de fiica cea mică, Elena. Preşedintele a dansat şi s-a fotografiat cu cei prezenţi la petrecere.

Printre invitaţii Elenei Udrea s-au aflat premierul Emil Boc şi soţia, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

La plecare şeful statului a refuzat să dea declaraţii presei, dar a făcut câteva urări pentru noul an. De data aceasta, Traian Băsescu nu s-a mai urcat la volan, aşa cum are obiceiul. De partea cealaltă, premierul Emil Boc le-a spus jurnaliştilor cum a petrecut Crăciunul: jumătate muncind, jumătate distrându-se. (antena3)

Adauga un comentariu

*