Pe 6 decembrie alegem intre dezbinare si unitate

geoana.jpgMircea Geoana, candidatul Aliantei PSDAPC la presedintie a aratat ca românii au de ales pe 6 decemebrie intre un drum care duce catre dezbinare si scandal si o politica de tip fanariot si balcanica si un presedinte care sa uneasca si sa dea României destinul european.
Presedintele PSD a subliniat ca in urma cu cinci ani, Traian Basescu a facut doua promisiuni fundamentale pe care nu le-a respectat, ca românii vor trai mai bine si ca va stârpi coruptia. „Dupa cinci ani de mandat Basescu, cum mai putem sa mai credem ca va putea schimba ceva in bine acest om care are un anturaj care reprezita un pericol la adresa României?”, a aratat Mircea Geoana.
Candidatul Aliantei PSDAPC la presedintie a explicat ca parteneriatul semnat intre PSD si PNL si cu Klaus Iohannis va asigura stabilitatea României si reprezinta o garantie pentru lupta impotriva crizei, pentru salvarea locurilor de munca, repornirea industriei si o guvernare compententa, corecta si decenta. „Am intrat in acest parteneriat cu domnul Crin Antonescu si desi venim din orizonturi ideologice diferite, am gasit in câteva minute, printr-o strângere de mâna si printr-o intelegere care nu a avut de-a face cu impartirea puterii, principiile bunei guvernari si principiile României europene”, a subliniat presedintele PSD. Mircea Geoana a explicat ca prima masura pe care o va lua guvernul Iohannis va fi eliminarea impozitului forfetar. Presedintele PSD a dat asigurari ca viitorul guvern va creste pensiile mici si cele pentru grupa 1 si 2 de munca si nu va recurge la disponibilizari in sectorul bugetar, pentru ca nu concedierile reprezinta o solutie, ci un sistem echitabil si transparent de guvernare. Candidatul PSD a reconfirmat angajamentul facut la semnarea pactului pentru educatie si a subliniat ca viitorul guvern va aloca 6% din PIB invatamântului, pentru a continua investitiile strategice in acest sector strategic. Mircea Geoana a aratat ca, dincolo de masurile economice, parteneriatul cu Crin Antonescu si cu Klaus Iohannis arata ca românii isi pot regasi increderea. „Aceasta relatie de incredere stabilita cu domnul Crin Antonescu, cu domnul Klaus Iohannis, intre PNL si PSD, doua partide rivale ideologic, dar responsabile din punctul de vedere al intersului national, va restabili increderea intre noi, dintre noi si despre noi, pentru ca aici este cheia descatusarii energiei si talentului românilor nostri”, a subliniat presedintele PSD.

Comentarii

  1. intre un marinar si un prostanac

  2. intre un alcoolic curvar si un barbat normal

  3. vox populi a zis:

    votez marinarul

  4. Intre comunism si democratie!!!
    Fiti atenti ce votati!!!!!!
    Nu mai vreau comunism. Daca mananc o paine grea, in democratie sa o mananc.

  5. gigi si mai duru a zis:

    cascati ochii fratilor, intre toti actorii care au mai ramas pe piata, basescu, geoana, antonescu si johanis, numa base a fost comunist si colaborator a lu secu, in calitate de comandant de vas. acu vedeti si voi cine striga hotu, hotu! ce usor este sa manipulezi

  6. ptr.vox
    voteaza cu plangaciosu’! Atat stii atat faci!
    ala numai baut umbla si invoca comunismu dupa 20 de ani!
    E o mare tampenie ,comunismu nu mai poate sa apara ,dar dicttatura ,da!

  7. Botomei Vasile-avocat, a zis:

    DA PENTRU MIRCEA GEOANA ! Da impotriva coruptiei instalata de clica de oligargi de la PDL ! L-am vazut pe Mircea Geoana in genunchi la Sfanta Paraschieva la Iasi pe 14 oct 2008.Am stat pe scena langa el. SUNT POZE. Asta in timp ce despre presedintele Traian Basecu se vorbea ca venise de cu seara odata cu Elena Udrea, si nu se stie ce s-a intamplat, dar Presedintele a ajuns de la hotelul in care a ramas cazat dupa ce s-a terminat slujba. Cand a ajuns a dat mana cu oameni care stateau la rand la sfintele moaste ale cuvioasei, si in gandul meu am zis: Nu l-a primit Sfanta, probabil pentru ce facuse !

  8. pai voi din bacau nu va ti saturat cat a furat hrebe din judet si cu seche santeti o mafie in tot judetu care bateati oamenii pe strade sa va fie rusine comunistilor

Adauga un comentariu

*