După cinci ani de scandal, România are nevoie de un nou început

geoana30111.jpgCandidatul Aliantei PSDAPC la presedintie, Mircea Geoana, a afirmat ca România nu isi permite sa riste inca cinci ani cu Basescu la conducere a tarii. „Dupa cinci ani de dictatura, dezbinare si scandal, România are nevoie astazi de sansa unui nou inceput. Suntem impreuna, social-democrati si liberali pentru ca avem de indeplinit o misiune mai importanta decât propriul nostru interes ideologic”, a subliniat Mircea Geoana.
Presedintele PSD a sustinut ca, impreuna cu Crin Antonescu, vor sta garanti ai faptului ca dupa 6 decembrie se va restabili normalitatea politica si se va instala un guvern condus de Klaus Iohannis, care se poate apuca repede de munca. „Mai merita oare sa ne riscam salariile si pensiile, sa ne riscam sansa de a avea educatie si sanatate mai bune cu inca cinci ani de Basescu, cu inca cinci ani de scandal, de dezbinare, de Boc, de Udrea, de Videanu, de Berceanu?”, a spus candidatul Aliantei PSDAPC. Mircea Geoana a aratat ca viitorul guvern va avea ca prioritati fundamentale sprjinul pentru agricultura, pentru satul românesc si pentru pensionari, dar si pentru industria româneasca si pentru tineri.
Candidatul PSD a asigurat ca viitorul guvern va da agriculturii locul de forta in economia româneasca, pentru ca producatorii români sa poata exporta produsele in supermarketuri din strainatate. Mircea Geoana le-a spus pensionarilor ca va veghea ca dupa alegeri sa fie promovata o lege a pensiilor unitare care sa ii ajute pe pensionari si sa faciliteze asistenta medicala la sate si furnizarea de medicamente. Presedintele PSD a subliniat faptul ca industria româneasca are nevoie de sansa unei noi tinereti, pentru ca o crestere economica nu se poate baza pe speculatii imobiliare.
„Avem nevoie de un model economic modern, cu agricultura si industrie performante, cu sectorul energetic un motor de crestere economica, cu o companie energetica nationala puternica”, a explicat Mircea Geoana. Candidatul Aliantei PSDAPC la presedintie a evidentiat faptul ca, impreuna cu presedintele PNL,Crin Antonescu, vor garanta un alt mod de a face politica. „Dupa douazeci de ani in care s-au facut averi nemasurate, de multe ori pe spatele românului obisnuit, România are dreptul la o buna guvernare, care sa impleteasca performanta economica si progresul social”, a subliniat Mircea Geoana.

Comentarii

  1. anti basescu a zis:

    http://www.youtube.com/watch?v=UdzFOcgnYaQ
    cam asa merge campania la basexcu!!! asta ca sa stim cam cine il voteaza!!! va regasiti?

  2. BASESCU V-A FI PRESEDINTE , INDIFERENT DACA FSN-ul DORESTE SAU NU!!!!

  3. yo yo yo esti proasta rau mai fato. dar nu e de mirare de vreme ce ai drept modele pe udrea si eba

Adauga un comentariu

*