FCM DUNREA Galati – FC MUNICIPAL Bacau

Stadion: „Dunrea”, sâmbata, 28 noiembrie, ora 11. Arbitri: IonutCatalin Neagu (Poenari – Prahova) – Valentin Avram (Bucuresti) si Andrei Constantinescu (Bucuresti). Rezerva: Victor Chiriazic (Tulcea). Observator: Nicolae Marodin (Bucuresti).

Pentru jocul cu Dunarea Galati, antrenorul Gheorghe Poenaru nu va putea conta pe aportuul jucatorilor Adrian Carnariu si Ayres Simao, ambii aflati in stare de suspendare.
Carnariu a primit cel de-al patrulea cartonas galben si va sta o etapa pe tusa. Simao a fost eliminat in partida cu Sageata Stejaru, fara sa fi jucat nici macar un minut. Se pare ca intre jucatorul brazilian al Bacaului si arbitrul de rezerva Cojocaru ar fi existat un mic scandal, oficialul motivând ca ar fi fost impins si injurat de jucatorul bacauan, aflat pe marginea terenului. Cazul lui Simao a fost judecat joi de Comisia de Disciplina. Tinând cont ca a primit direct cartonasul rosu, atacantul va fi susapendat minimum doua runde. Daca va fi acuzat si de „comportament violent” si de „injurii adresate arbitrului”, Simao risca o pauza mai lunga. Suspendarile lui Carnariu si Simao se adauga altor doua absente, Vajou si Câmpeanu. Poenaru i-ar putea folosi pe Adascalitei si Spiridon in centrul liniei defensive.

Adauga un comentariu

*