POLITEHNICA Galati – AEROSTAR Bacau 2 – 0 (1 – 0)

Stadion:”Siderurgistul”; spectatori: 100; Teren sintetic. POLITEHNICA: Stoica – Radu, Anghel, Hristian, Danilescu – Farcaru, Pavel, Chiriac, Velicu – Cristian, Chelaru. Au mai jucat: Banica, Ganea, Romasn, State. Antrenor: Haralambie Antohi. AEROSTAR: Iacobuta – Senters, Dragomir (46 Banu) , Bitiusca, Dragota, Ghioc – Gândulescu, Mihalache, Sofronie – Munteanu, Rusdu. Antrenori: Gh. Chitic – Vali Cioanjca si Tica Sofronie. Director tehnic: „Gogu” Munteanu. Cartonase galbene: Hristian, Chiriaca Mihalache. Arbitri: Dragos Teodor (Constanta) – Bela Szoke(Constanta) si Genin Menlivuap (Constanta). Observatori: Gheorghe Topor(Slobozia – Ialomita) si Ion Craiu (Bucuresti). Au marcat: CHELARU (min. 42, si min. 50).

„Aviatorii” n-au fost departe de a obtine un rezultat bun pe terenul sintetic al „studentilor”galateni, insa lipsa de inspiratie a unor jucatori si chiar nesansa, i-au privat de un scor care ar fi putut sa le fie favorabil. E de-ajuns sa spunem ca, in primul sfetrt de ora, elevii lui „Gogu” Munteanu au avut trei situatii de unu la unu cu portarul, insa Gândulescu le-a ratat pe toate! Si daca se termina 3 – 0 la pauza pentru oaspeti nimeni n-ar fi avut de comentat ceva. Numai ca, cu doar trei minute inainte de pauza, CHELARU va deschide scorul si va aduce echipa galateana in avantaj. Avantaj care va fi marit la doar cinci minute de la reluare prin acelasi jucator, care a marcat cu capul, nefiind marcat de niciun apa
rator bacauan. La 0- -2, „aviatorii” dau semne de revenire si Sofronie este faultat in careu, dar constanteanul Teodor nu acorda lovitura de pedeapsa. Si astfel, elevii lui Puiu Antohi, fostul mare fotbalist bacauan, câstiga meritat, pâna la urma, o partida in care a stiut sa fructifice toate ocaziile ivite. Lipsa de experienta a „mânjilor” bacauani si-a spus inca o data cuvântul.

Adauga un comentariu

*