FCM Bacãu – FC Botoşani 2-1 (1-0)

deschidere.jpgStadion: „Municipal”; Spectatori: 300; Teren: bun.
FCM: Ignatescu – Mihalachioaie, Spiridon, Carnariu, Boboc (81 Vraciu) – Dobos, Taban (75 Petrea), Cojocaru, Simao (52 Dobârceanu) – I. Radu, Tismanaru. Antrenori: Gheorghe Poenaru – Vaile Jercalau. FC Botosani: Prisaca – Atudorei (53 Pedroza), Such, Tincu, Codreanu – St. Apostol, Vrabie (46 Ursu), Bordeanu, Rentea – Caragea (75 Porfireanu), Ghiceanu. Antrenori: Cristi Popovici – Marius Gireada. Cartonase galbene: Ignatescu, Carnariu(2)/Tincu. Cartronas rosu: Carnariu(min. 88). Arbitri: Adrian Stanescu (Bucuresti – Ionel Popa (Pascani) si Gabriel Sabin Stroe (Pitesti). Rezerva: Alexandru Samoila (Focsani). Obs: Marian Toader (Constanta). Au marcat: SIMAO(min. 21), DOBÃRCEANU(min. 87)/ PERDOZA (min. 68).

Un meci al orgoliilor, intre antrenori care au stat, cu rândul, pe banca ambelor echipe. O partida care a fost câstigata nu neaparat de echipa mai buna, ci de cea care s-a straduit mai mult si a valorificat la maximum ocaziile ivite pe parcursul intâlnirii. Pentru ca, pe ansamblul echipa lui Cristi Popovici si Marius Gireada, cu alti doi fosti bacauani pe teren, Stefan Apostol si Cornel Codreanu, a parut mai ansamblata, mai combinativa si cu jucatori mai „fotbalisti”, daca putem spune asa. Oricum, la impresia artistica, FC Bosani a luat o nota mai mare decât gazdele, insa la eficacitate, elevii lui Ghita Poenaru au punctat decisiv. Si cum fotbalul se joaca pe goluri, bacauanii si-au trecut in cont trei punctte, insa numai atât. Pentru ca echipa sufera in ceea ce priveste inventivitatea, combinatiile si nu se intrezareste nicio idee tactica. Poate si din cauza valorii destul de scazute a celor mai multi jucatori, doar Dobos parând mai de calitate. In rest, toti o apa si-un pamânt. Marius Dobos a si centrat la primul gol al gazdelor, marcat in min. 21, de SIMAO, impotriva cursului jocului. Egalarea va surveni, potrivit desfasurarii ostilitatilor in cea de a doua repriza, in min. 68, când, in urma unei lovituri de colt, PEDROZA va înscrie cu capul din sase metri! Elevii lui Cristi Popovici rateaza câteva ocazii rarisime de a se desprinde pe tabela, n-o fac, iar fotbalul ii v-a pedepsi. „Centralul” bucurestean inventeaza o indirecta de la 20 de metrri de careul lui Prisaca, cu trei minute inainte de sfârsitul partidei, iar DOBÃRCEANU, ajutat de „zidul” sucevenilor, care deviaza balonul in coltul opus celui in care plecase portarul oaspete, va inscrie golul unei victorii doar de trei puncte! Si atât.

Comentarii

  1. gazetasv.ro a zis:

    …iar DOBÃRCEANU, ajutat de „zidul” sucevenilor, care deviaza balonul in coltul opus celui in care plecase portarul oaspete…

    Sunteti cu gandul la meciul cu Suceava?

Adauga un comentariu

*