Adjunctul Politiei Bacau fuge de lege cu 127 km/h

moscalu-adjunct-politiepoza-pag-1.jpgComisarul Marin Moscalu, adjunctul Politiei Bacau, a fost inregistrat de radar cu 127 km/h in localitatea ieseana Budai. El a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor si a fost prins mai apoi la o distanta de peste 20 de kilometri, la intrarea in Letcani, dupa o urmarire ca-n filme. „Nu stiu exact cu ce viteza circulam, dar stiu sigur ca se duce o intreaga campanie de discreditare impotriva mea”, crede Moscalu.

Comisarul Marin Moscalu, adjunct al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau, fost adjunct al IPJ Iasi, a fost prins de radar cu viteza de 127 de km in localitatea ieseana Budai. El a refuzat sa opreasca la semnalul agentului de circulatie si a continuat drumul cu aceeasi viteza ametitoare. A fost prins, in cele din urma, peste aproximativ 20 de km, la intrarea in localitatea Letcani. „Agentii de circulatie au comunicat prin statie datele autoturismului, iar la intrarea in Podu Iloaiei, un alt echipaj de politie i-a facut semn sa opreasca. Fostul sef a ignorat semnalul agentilor si si-a vazut de drum. Agentii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere nu au banuit cine se afla la volanul autoturismului, motiv pentru care au pornit pe urmele lui. La intrarea in Letcani, la insistentele politistilor, comisarul Marin Moscalu a coborât din masina. Vizibil iritat, fostul sef a afisat o atitudine sfidatoare, iar dupa ce a aruncat câteva vorbe, si-a vazut de drum. De altfel, agentii nici nu au mai apucat sa spuna ceva, ca acesta a si plecat din loc. Agentii de politie au intocmit un proces verbal pe numele acestuia, iar o zi mai târziu i-au trimis o instiintare conform careia i s-a ridicat dreptul de a mai conduce pe o perioada de 90 de zile, i s-au aplicat noua puncte penalizare si o amenda contraventionala de 540 de lei. Incidentul a ajuns si in atentia Ministerului Administratiei si Internelor, iar o echipa din cadrul Corpului de Control cerceteaza cazul”, se arata in articolul publicat sâmbata in cotidianul „Buna ziua Iasi”. Comisarul Moscalu este convins ca nu a incalcat legea, deoarece „n-a fost prins la furat”. „Oricine greseste. Parca am fost prins la furat. Eram cu masina mea personala”, a declarat ziaristilor de la acelasi cotidian la câteva minute dupa ce a fost oprit de agenti.

Oprisan: „E ca si cum nici n-a fost pe la noi!”

Comisarul sef Ioan Scripniciuc, comandantul IPJ Iasi, confirma ca Moscalu a fost prins cu viteza de 127 km /h, in urma unei actiuni ai Politiei Rutiere pe un tronson de drum unde au loc multe accidente rutiere. „Era o actiune organizata si agentii de circulatie au observat ca o masina nu circula cu viteza corespunzatoare. In acel moment nimeni nu a stiut ca la volanul ei se afla comisarul Moscalu. Agentii rutieri s-au comportat cu el ca si cu orice alt participant la trafic”, a explicat seful politiei iesene. Vasile Oprisan, comandantul IPJ Bacau afirma ca desi nu-l cunoaste prea bine, este mirat de comportamentul adjunctului sau. „El n-a prea dat pe la serviciu. La inceput a avut concediu de odihna, apoi medical. Practic a venit la serviciu cam trei zile. E ca si cum nici n-a fost pe la noi. Sunt convins ca Politia Iasi va lua masurile legale”, a declarat comisarul Oprisan.

Moscalu: „E o campanie de discreditare”

Contactat telefonic, Marin Moscalu este convins ca totul este o campanie de discreditare indreptata impotriva lui. „Nu stiu exact cu ce viteza circulam, dar stiu sigur ca se duce o intreaga campanie de discreditare a mea si, pentru asta, ma voi adresa institutiilor statului. Ce mi s-a intâmplat mie, este o problema pe care trebuie sa o rezolve politia, nu presa”, este convins comisarul Moscalu. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. Comisarul Moscalu este un profesionist adevarat,insa daca incurca combinatiile unor filistini este luat in vizor .Daca isi pune mintea ii scoate la tabla pe niste ,,profesionisti” si le acorda calificativul meritat.E usor sa discreditezi un profesionist fara sa iei in calcul rezultatele concrete obtinute in plan profesional.Probabil sunt mult mai apreciati comandantii care protejeaza camatarii si se combina constant in tot felul de matrapazlicuri,ce nu sunt evidentiate din ratiuni superioare.In aceeasi masura unii din cei abilitati sa protejeze sistemul comit tot soiul de mizerii si stau nas in nas cu toti interlopii ,din motive lesne de inteles.Asistam neputinciosi la protejarea unor interlopi verosi, in timp ce simplii cetateni sunt vinati pentru motive imaginare.

  2. sa da

  3. Vox Populi a zis:

    Sa te bag in ……… de retardat, Muscalu ma-ti. Ma boule, ……….basca ta de derbedeu, tu esti POLITIST, ma, netotule, deci tre sa dai un exemplu comunitatii prin comportamentul tau, ca din causa unor cretinitati ca si tine se pisha toti retardatii pe strada si ii scuipa pe politisti.
    O pramatie ca tine este platita de contribuabili ca sa observe respectarea legii ?! Mars in cusca, sobolan ce esti. Gura !
    Tara de retardati…

  4. Jan de la Craiova a zis:

    La viteza asta nu se dau 9 puncte penalizare istetilor,se dau 9 puncte amenda(9*60=540 lei) si se retine permisul de conducere.

  5. ai fost un fraier muscalule. trebuea sa calci pedala la 200 si nu te mai opria nimeni. creca te-a facut aia de la bacau

  6. asta e mama de bou ca HAISAN care i a luat permisul ce draq frate ajungeti de va scoateti ochii .
    Moldoveni prostii
    O sai faca statuie lui ala de pe radar
    Corectul draq

  7. vox populi, irina si cris a zis:

    1. Sa te bag in ……… de retardat, Muscalu ma-ti. Ma boule, ……….basca ta de derbedeu, tu esti POLITIST, ma, netotule, deci tre sa dai un exemplu comunitatii prin comportamentul tau, ca din causa unor cretinitati ca si tine se pisha toti retardatii pe strada si ii scuipa pe politisti.
    O pramatie ca tine este platita de contribuabili ca sa observe respectarea legii ?! Mars in cusca, sobolan ce esti. Gura !
    Tara de retardati…
    2. ai puso Muscalu ca Oprisan nu te iarta ………ca el are ciuda pe ieseni…..asa i-a facut si lui ALEXA , cand a fost la BACAU……sa aliat cu …cap de mort (adica fostul prefect )si l-au..busit sa stii ca si tie la fel ti-a pregatit
    terenul..ca este in stare de orice……acest escroc care sta prin baruri de lux cu interlopii……..oricum ..mult nu o sa mai fie pe tron ca PSD dispare de pe lista…….ca nui mai voteaza nimeni …..ha ha ha si o sa te vad retardatule….
    3. ai puso Muscalu ca Oprisan nu te iarta ………ca el are ciuda pe ieseni…..asa i-a facut si lui ALEXA , cand a fost la BACAU……sa aliat cu …cap de mort (adica fostul prefect )si l-au..busit sa stii ca si tie la fel ti-a pregatit terenul..ca este in stare de orice……acest escroc care sta prin baruri de lux cu interlopii……..oricum ..mult nu o sa mai fie pe tron ca PSD dispare de pe lista…….ca nui mai voteaza nimeni …..ha ha ha si o sa te vad retardatule….

  8. Cititorule,nu trage o concluzie si nu-ti formula un punct de vedere pana nu stii adevarul ! Traim in Romania si multe inscenari pot parea adevarate. Noi nu am fost de fata sa putem trage o concluzie pro ori contra.

  9. muscalu a muscat miini care l-au hranit. iar oprisan de la bacau e prea sulfa ca sa nu stie cum sa rezolve situatiile… a se vedea ce pdlist convins a devenit peste noapte

  10. Constantin a zis:

    De ce a pierdut FC Botosani sambata la Bacau – http://bacaulsportiv.com/.

  11. totul e o facatura, oameni buni, moscalu e un profesionist si tocmai din acest motiv are multi dusmani.stiti cine este acel impecabil agent de circulatie care l a oprit?e vai de capul lui saracu…………….probabil ca nici nu stie sa completeze un proces verbal. moscalu are valoare, tocmai asta ii deranjeaza pe multi,traim in romania din pacate.

  12. e un om de nota 10 moscalu, chiar si daca a calcat pe acceleratie, toata lumea face asta,nu?dar politistii corupti nu apar in presa, si sunt slava domnului in iasi dar astia sunt „corecti”

  13. politistii care sunt in legatura cu interlopii ,sunt buni, moscalu care e un profesionist e terfelit in presa,

  14. D na purtator de cuvant a Ipj Iasi de ce nu a ti iesit la declaratii si cand acel agent de circulatie, a facut accident mortal la tomesti?

  15. moscalu e un om exemplar si tocmai asta deranjeaza pe multi, pacat ca iasul avea nevoie de un asemenea om.

Adauga un comentariu

*