Mircea Geoana: “Românii isi doresc un presedinte cu personalitate care îi uneste, nu îi dezbina”

geoana.jpgLiderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Ibanesti, în judetul Mures, unde a participat la Festivalul Vaii Gurghiului, ca presedintele trebuie ales nu doar pentru ca este „antidotul la criza”, ci si pentru a conduce românii într-o directie corecta.
Geoana a mai spus ca presedintele pe care îl doresc românii este unul cu o „personalitate care îi uneste, nu îi dezbina”, si ca spera ca el sa îi convinga ca este un astfel de om. „N-o sa alegem un presedinte doar pentru ca este antidotul la criza. Alegem un presedinte pentru ca ne conduce mai bine într-o directie corecta si pentru a avea o conducere mai înteleapta si care sa ne adune pe toti în jurul unor obiective pe care toti le simtim”, a spus Geoana.
El a afirmat ca nu trebuie ca o persoana sa fie „mare specialist în sociologie” pentru a realiza ca românii vor o economie care sa mearga bine, o agricultura care sa performeze, infrastructura si locuri de munca. „In acest moment, sunt absolut convins ca un presedinte cu o personalitate care mai degraba uneste românii, decât îi dezbina, este ceea ce-si doresc româAnii si sper sa fiu cel care sa-i convinga ca merita sa conduca România si pe toti românii în conditii decente si-n conditii ambitioase în anii urmatori”, a aratat el.
Geoana a ajuns, duminica, la Ibanesti si a vizitat biserica din localitate, a trecut pe la standurile amenajate la festival, unde a gustat din balmos si palinca.

Adauga un comentariu

*