Doar 6 posturi vor fi reduse la nivelul Inspectoratului Scolar judetean

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau va avea doar 45 de posturi, de la 1 septembreie 2009, conform noii organigrame primite de la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa fie reduse 13 posturi, dar vor fi reduse doar 6, pentru ca celelalte erau neocupate. „Trebuie sa reducem 6 posturi si, in consecinta, va trebui sa ne reorganizam activitatea, pentru a-i mentine si a-i spori eficienta in noile conditii, a declarat ieri inspectorul scolar general Adrian Fuioaga. Vom analiza gradul de incarcare al fiecarui departament si eficienta dovedita pâna acum. Incerc sa nu reducem nici un post la nivelul inspectorilor scolari, pentru ca nivelul de calitate a activitatii scolare trebuie sa ramâna principala noastra preocupare. Oricum, luni, 31 august, vom avea cea mai lunga sedinta a Consiliului de Administratie, iar in cursul zilei de marti va vom comunica noua organigrama a Inspectoratului Scolar Judetean”. (St.O.)

Comentarii

  1. Daca se merge pe principiul posturilor neocupate ar trebui sa functioneze si cel al normativelor neaplicate :adica sunt multe scoli la care personalul este sub normative , insemnand deja posturi reduse ,nu?!
    Parca reducerea de personal se face in principal pentru economie de bani , adica economie la fondul de salarii ?! Daca se reduc 12 posturi si se disponibilizeaza doar sase oameni , asta inseamna ca cineva a papat banii pana acum pentru posturile existente si neocupate !
    Cat despre eficienta , calitate ,bla, bla, bla , ce sa mai vorbim …Bleah :ti se face greata….!

Adauga un comentariu

*