Studenta suspectată de tranşarea unui bătrân s-a predat

studenta.jpgEa este principala suspectă în cazul crimei oribile descoperite ieri dimineaţa şi care l-a avut victimă pe Trif Shrottu, un bărbat de etnie romă în vârstă de 65 de ani găsit tranşat, într-un geamantan. Începând cu ora 9.00, fata a fost audiată de către procurori, la Tribunalul Timiş. Ea le-a povestit poliţiştilor că de ieri dimineaţa a umblat singură prin parcurile din oraş pentru a-şi limpezi mintea în legătură cu fapta sa şi ce are de făcut în continuare.
Aseară, Sergiu Raul Florea, iubitul ei, ajuns la spital cu venele de la mâini şi picioare tăiate, într-o tentativă nereuşită de suicid, le-a povestit anchetatorilor că fata l-a atacat pe Trif după ce a făcut cu acesta sex oral, iar acesta a refuzat să îi plătească cei 500 de euro promişi.
În jurul orei 13.00, părinţii lui Carmen Bejan au ajuns la Timişoara, încă şocaţi de acuzaţiile care planează asupra fiicei lor. „Poliţia ne-a spus că s-a predat şi am cerut să o vedem. În niciun caz nu poate fi ea vinovată. O fată de 45 de kilograme nu poate omorî un om de 60 şi ceva de ani. Nu e vinovată. Nici fizic, nici psihic, o fată de 20 de ani, crescută într-o gospodărie de o familie modestă nu poate tranşa un om”, susţine Pavel Bejan, tatăl studentei.
Familia Bejan îşi câştigă existenţa din zootehnie, crescând vaci. Pe fiica lor cea mare, Carmen, au trimis-o la facultate la Timişoara, şi i-au găsit gazdă, ca să aibă condiţii bune de învăţătură. „Fata noastră nu avea cameră la cămin. Ne-am şi mirat când am auzit la televizor. Ea stătea în gazdă”, a mai spus tatăl fetei.
Bărbatul recunoaşte că nu mai vorbise cu fiica lui de o săptămână, după ce aceasta, aflată în vacanţă la Ineu, plecase la Timişoara pentru un consult medical în legătură cu nişte „probleme femeieşti”. Acum, părintele crede că a fost sechestrată de iubitul ei.
„Cred că prietenul acesta al ei a obligat-o să stea aici, la cămin. Ea avea gazdă în Timişoara. Despre băiatul acesta (Sergiu Raul Florea – n.r.) nu ştiu decât ce am aflat acum, din presă. Ştiam că are prieten, dar nu în calitate de iubit. Carmen a fost un copil bun şi cuminte. Ne-a ajutat totdeauna în gospodărie, a făcut şcoală cu rezultate foarte bune, nu am avut niciodată probleme de disciplină cu ea. Niciodată. De aceea cred că în toată povestea asta a fost târâtă, obligată şi sechestrată, psihic şi fizic. Toată săptămâna de când venise la Timişoara la medic, nu am mai putut lua legătura cu ea. Îi fusese luat telefonul, ne mai trimitea sms-uri de pe alt număr”, a mai spus tatăl fetei.

Comentarii

  1. buna sunt alina din botosani si as comenta la adresa acestei fete in legatura cu cazul care sa intamplat este f dureros si pt familia lui in primul rand .dumnezeu sa il ierte pe acel om .dar eu cred ca ea nu a realizat pe moment ce a facut .disperata fata dupa banuti a facut asta.va multumesc

Adauga un comentariu

*