Chix la Gala Romanian Top Hits 2009

esec51.jpgPostul de televiziune Antena 1 a refuzat, cu patru ore inaintea inceperii evenimentului, transmisia in direct a Galei Romanian Top Hits 2009. „Nu stiu ce au in cap! S-au urcat in masini si au plecat!”, a afirmat Dan Leonte, organizatorul festivalului. Reprezentantul departamentului de Relatii Publice al postului Tv Antna 1 a declarat doar ca „la Bacau sunt niste probleme contractuale”

Lovitura de teatru, ieri, cu patru ore inaintea inceperii Galei Romanian Top Hits 2009. Conducerea postului tv Antena 1 a decis sa nu mai transmita evenimentul in direct. Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei afirma ca nu cunoaste motivul pentru care toate echipamentele de la Antena 1 au fost strânse, urcate in masini si angajatii postului tv au parasit Bacaul, dar se pare ca au aparut unele probleme la sunet. „Da, intr-adevar vad ca pleaca! Nu cunosc motivul, dar am senzatia ca e ceva legat de sunet. Mai multe amanunte nu cunosc”, a afirmat Ionut Tomescu. Organizatorul evenimentului, Dan Leonte spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intâmpla la Romanian Top Hits, dar a confirmat ca evenimentul nu va mai fi transmis in direct. „Nu mai inteleg nimic. Nu stiu ce au in cap! S-au urcat in masini si, pur si simplu, au plecat”, a afirmat Leonte. Aceeasi confirmare a venit si din partea reprezentantului departamentului de Relatii Publice al postului TV Antena 1: „Din câte cunosc eu contractul inca nu s-a reziliat, dar sunt niste probleme contractuale”.

Eveniment cu ghinion

Evenimentul va debuta la ora 18.30 cu sosirea vedetelor pe covorul rosu, iar la ora 20.00 va incepe programul propriu-zis. Desi primarul Bacaului Romeo Stavarache a afirmat ca Gala Premiilor Romanian Top Hits este unul dintre marile evenimente muzicale ale anului si ca „nu vor lipsi show-urile de lasere si artificii, proiectiile pe ecranele video gigant, iar invitatilor li se va asigura limuzine de lux pentru a sosi la covorul rosu”, in cele din urma evenimentul a debutat cu ghinion. Reprezentantii casei de discuri „Cat music” au recomandat artistilor, in urma cu zece zile, sa nu participe la acest spectacol. Casa de discuri a afirmat intr-un comunicat ca „nu gireaza si nu sustine sub nicio forma acest eveniment”, motivul principal fiind modul de stabilire a nominalizarilor pentru cele sase categorii de premiere. De asemenea, conducerea Cat Music menţionează că „fiind numit pompos Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009, acest eveniment se autodefineşte ca o recunoaştere a hit-urilor anului precedent, ceea ce este fals şi de natură să creeze confuzie în media şi în percepţia fanilor. Nu în ultimul rând, din informaţiile noastre, sunt bani publici implicaţi în finanţarea evenimentului de la Bacău, ceea ce ar trebui să-i responsabilizeze pe organizatori”. Pentru organizarea evenimentului muzical, Primaria Bacau a alocat 450.000 de lei. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. AnnaFreud a zis:

    A fost un kitsch, un fiasco si totul pe banii comunitatii bacauane. Stavarache este un iresponsabil labil. A inceput sa se creada primarul Giuliani. Un sarac….cu pretentii.
    Si Dan Leonte isi trage bani buni din asemenea evenimente.

  2. principalul vinovat dan leonte si ionut tomescu. ei trag foloasele de la asemeena manifestari. s-au umplut de bani iar asta il va costa pe primarul stavarache!

  3. Alexandra a zis:

    Domne zice-ti ora si programul atat!

  4. a fost un spectacol fantastic ! e primul spectacol care are loc in Bacau si de care sunt placut impresionat !

  5. da….fantastic de prost…face 200.000 de euro, nu 100.000 cat am dat noi, bacauanii, din buzunar. apropo: nu va e rusine, celor din administratie?

  6. Da, intradevar am observat multe lucruri stranii in acest eveniment, unii numai au voce sa cante, microfonie de iti vine sa-ti astupi urechile cu cartofi.. am observat ca si Dan Negru se balbaie nestiind ce mai urmeaza si tine lumea cu ochii in soare.. :))

  7. AnnaFreud a zis:

    Constituiti-va intr-o asociatie si multumiti-i primarului minune.

  8. Orasului Bacau chiar acest eveniment ii lipsea…in rest avem de toate:caini vagabonzi, mizerie, trotuare neasfaltate, blocuri neizolate, scoli neigienizate
    Dom” Primar, cu banii astia reparati trotuarele ; astfel scapati de vorbele ,,de dulce” pe care vi le adreseaza zilnic bacauanii.

  9. Orasului Bacau chiar acest eveniment ii lipsea…in rest avem de toate:caini vagabonzi, mizerie, trotuare neasfaltate, blocuri neizolate, scoli neigienizate
    Dom” Primar, cu banii astia reparati trotuarele ; astfel scapati de vorbele ,,de dulce” pe care vi le adreseaza zilnic bacauanii.

  10. inca una si ma duc a zis:

    hai sictir cu prosteala se stie bine cine o avut de tras foloasele de la cacatu asta de ce o vrut sa fie,unii mai cu motz spun ca banii care s-au alocat pt. cacatu ast de gala este plata pt. viitoarele alegerii,plata catre asa zisii sponsorii.Cineva trebuie sa plateasca alegerile care vin nu? si cine altcineva decat prostimea? 🙂

Adauga un comentariu

*