Blonda lui Stolo adora chefurile la crama

Andreea Vass, cunoscuta cititorilor CANCAN sub apelativul de „blonda lui Stolo”, promoveaza mersul la crame si restaurante in weekend.

Recent intrat in vocabularul urban, termenul „crasming” reprezinta o activitate similara celei de clubbing (prestata de clubberi, clientii cluburilor de noapte), doar ca se efectueaza in carciumi. Consiliera guvernamentala Andreea Vass este, se pare, o promotoare a mersului la anumite localuri, deoarece face reclama pe blogul sau pentru doua unitati private de alimentatie publica. CANCAN anunta recent intentia Andreei Vass de a lua masa cu patru romani destepti, chiar in biroul sau de consilier de la Palatul Victoria. Conditia de baza era ca fiecare dintre cei patru isteti sa vina cu un program anticriza, solutii economico-financiare pentru tara, ceva, acolo.
Probabil ca desteptii nu s-au prea inghesuit la meniul guvernamental, drept urmare, blonda lui Stolo a venit cu o noua propunere. De fapt, sunt doua: chef prelungit la o crama de langa Murfatlar, „pe stanga, in drumul spre mare (…) sa te afunzi intr-o placinta dobrogeana si un vin, doua, trei, dupa puteri”, precizeaza ea, sau o masa de „paste cu cerneala”, la Brasov, la un restaurant cu nume de statiune de fite la mare, unde poti manca si prajitura de vinete cu ciocolata.
sursa: cancan

Adauga un comentariu

*