Moni, dată afară şi de la Festivalul Callatis

1foto2.jpgDupă ce weekendul trecut a aflat că nu e dorită la Festivalul de Modă de la Mamaia, Monica Columbeanu a primit o nouă lovitură sub centură.

Organizatorii Festivalului Callatis au anunţat-o pe soţia lui Iri că renunţă la serviciile ei, deşi contractul era aproape semnat.

Scandalurile în care a fost implicată în ultima vreme au afectat-o foarte mult pe Monica Columbeanu, a cărei imagine a fost destul de şifonată în ultima vreme.

Acesta este şi unul dintre motivele pentru care designerii autohtoni au renunţat în ultima vreme la serviciile sale ca manechin, ea fiind exclusă definitiv din prezentările de modă care au avut loc, weekendul trecut, în cadrul Festivalului de Modă desfăşurat la Mamaia.

Nici bine nu şi-a revenit din acest şoc, şi iată că Monica a mai primit o veste proastă: ea a fost anunţată de organizatorii Festivalului Callatis, eveniment care va avea loc pe scena-scoică din Mangalia, în perioada 9-15 august, că nu mai au nevoie de serviciile ei de amfitrioană.

Dacă în luna ianuarie a acestui an, primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, era atât de încântat de aptitudinile soţiei lui Iri ca prezentatoare, încât i-a propus acesteia să urce pe scena Festivalului de la Callatis, iată că, în doar opt luni, el s-a sucit ca la Ploieşti.

Conform apropiaţilor acestuia, Tusac nu doreşte ca reputaţia festivalului să fie ştirbită de imaginea şifonată a Monicăi şi a cerut să fie înlocuită.

În urmă cu şase luni, Click! vă informa în exclusivitate că soţia lui Iri a acceptat oferta de a prezenta festivalul. Cine îi va lua locul nu se ştie încă, vehiculându-se mai multe nume. Cert este că Adrian Enache se află în aşteptarea unei partenere de scenă.

Moni se dă ocupată cu prezentările de modă

Chiar dacă simte că pierde teren, Moni e mult prea mândră ca să-şi recunoască eşecurile. Săptămâna trecută, când a fost exclusă de la Festivalul de Modă de la Mamaia, ea a declarat că a rămas acasă pentru că fiica ei s-a îmbolnăvit.

Acum, legat de Callatis, a găsit o altă scuză: “Negocierea contractului a durat mult, iar eu mi-am luat alte angajamente în zilele în care se va desfăşura festivalul, adică pe 5, 6 şi 7 august. În aceste zile voi avea prezentări de modă”. S-a cam încurcat în date, căci Festivalul de la Callatis debutează cu două zile mai târziu.

Ofertată în ianuarie să prezinte festivalul

Monica s-a descurcat onorabil, de Revelion, pe scena-scoică din Mangalia, unde a fost nu numai manechin, ci şi prezentator. Atunci, încântat de prestaţia ei, primarul oraşului, Claudiu Tusac, i-a propus să fie amfitrioana Festivalului Callatis.

S-a împăcat cu soră-sa!

Monica a sfidat-o, în ultima vreme, chiar şi pe sora ei, Ramona, acuzând-o ba că are restanţe la facultate, ba că umblă cu bărbaţi prin cluburi. Probabil că acum, când primeşte destule lovituri pe plan profesional, ea caută alinare în sânul familiei.

Mulţi au fost şocaţi să o vadă pe Monica împreună cu Ramona, la prezentarea “Moda e Musica Sotto le Stelle”, ce a avut loc marţi, în faţa Ateneului Român din Capitală. Apropiaţii lor susţin că, de fapt, cea care ar fi făcut primul pas spre împăcare este Ramona, care i-a adus Monicăi, din vacanţa petrecută în Tunisia, un parfum de firmă.
sursa: click

Adauga un comentariu

*