Mara Aiacoboaie a reusit si un titlu la individual!

Era greu de crezut ca o junioara B va izbuti sa câstige un titlu la individual, in una dintre probele olimpice. Totusi, Mara Aiacoboaie (SCM Bacau, antrenata de Mihaela Neagu) a cucerit medalia de aur in proba de trambulina 3 m, in fata unor adversare extrem de puternice precum bucurestencele Ramona Ciobanu su Corina Popovici. Tot ea, impreuna cu Popovici, a triumfat in cele doua probe de sincron, platforma si trambulina 3 m. Cornel Ardeleanu, neantrenat si afectat de o mai veche accidentare, a luat totusi medalii la toate probele la care a concurat. „Sunt bucuros si de atât. Valul care vine din urma este bun, iar eu am scazut fata de anii trecuti. Trebuie sa recunosc ca ma bate si gândul antrenoratului, deoarece am terminat facultatea si am calificarea necesara”, ne-a declarat „Mowgli”, dupa ce urcase pe treapta a treia a podiumului de premiere la trambulina 1 m. Tot cu probleme de antrenament au fost Adina Topolinschi si Lidia Moroiu, care facând scoala in Bucuresti nu mai au unde se antrena. Ele s-au pregatit pentru aceste Nationale doar cinci zile inainte de debut.
La finalul competitiei, sportivii bacauani au fost vizitati si felicitati de noul lor director, Relu Auras. Acesta a luat cunostinta si de cerintele de antrenament pe care le au saritorii, legate de sala de forta si de aparatura necesara lucrului la sol. Fireste, Auras poate sa faca demersurile, dar dotarea sectiei cu cele necesare tine de fapt de administratia bazinului, deci de Primarie.
In alta ordine de idei, imediat dupa terminarea Campionatelor Nationale, Mara Aiacoboaie, Catalin Cozma si antrenorul Adrian Gavriliu au plecat la Bucuresti, urmând ca de acolo sa ia avionul spre Budapesta, la Campionatele Europene de Juniori.

Adauga un comentariu

*