Statia SMURD, proiect in stand-by

Proiectul construirii unei statii SMURD in Bacau a fost repus pe tapet la sedinta CL de saptamâna trecuta. Consilierul local George Bogatu a facut o interpelare pe aceasta tema, declarând ca dupa ce CL a aprobat un amplasament pentru acest proiect, municipalitatea nu a mai facut nimic pe linia construirii statiei. „Nu s-a intâmplat nimic pe linia construirii statiei SMURD in Bacau, desi am votat in CL un amplasament in strada Milcov”, a atras atentia Bogatu. Primarul Romeo Stavarache a replicat ca problema construirii unei statii SMURD in Bacau nu e numai a CL. „Statia nu va deservi numai municipiul Bacau ci si judetul. Cred ca trebuie discutat si cu cei de la CJ, dar si cu cei de la ASP (n.r. – actuala Directie de Sanatate Publica). Fiecare trebuie sa puna cât trebuie pentru acest proiect”, a declarat Stavarache. (L.B.)

Comentarii

  1. Domnule primar nu vrei sa salvezi vietile celor care te voteaza. Primar ai ajuns datorita celor pe care nu vrei sa-i ajuti sa beneficieze de un serviciul medical cand are nevoie, in scurt timp si prestat de profesionisti. Acest serviciu este benefic cetatenilor judetului. Daca nu ma insel dupa voturi ai alergat in tot judetul, nu numai in municipiul Bacau.

  2. Cred ca disputa intre partide trebuie sa se duca in alta parte si nu frustrand cetatenii de asistenta medicala de urgenta prestata de profesionisti

  3. Domnule primar nu vrei sa salvezi vietile celor care te voteaza. Primar ai ajuns datorita celor pe care nu vrei sa-i ajuti sa beneficieze de un serviciul medical cand are nevoie, in scurt timp si prestat de profesionisti. Acest serviciu este benefic cetatenilor judetului. Daca nu ma insel dupa voturi ai alergat in tot judetul, nu numai in municipiul Bacau.

Adauga un comentariu

*