Copiii din Bacau, cu rezultate in crestere

George Baciu (CSS-SCM Bacau) a fost cel mai bun atlet al delegatiei bacauane la Campionatele Nationale Scolare de la Bucuresti. El a izbutit la triplusalt o incercare de 15,42 m, cu aproape un metru mai buna decât a urmatorului clasat, cucerind medalia de aur. Totodata, elevul antrenoarei Maria Hagima si-a indeplinit baremul pentru Campionatele Europene de la Novi Sad. Tot la CN Scolare, Simona Borcea (antrenor – Costel Sava) a cucerit medalia de argint la 3000 m obstacole. Pentru Vlad Vrânceanu (antrenor – Cristi Nemteanu), a fost o medalie de bronz in proba de 400 m plat.
Participanti la etapa inaugurala de Grand Prix al Federatiei Române de Atletism, Ionut Feniuc (SCM Bacau, seniori) si Ana Maria Botez (CSS Bacau, junioare 3, antrenor – Cristi Nemteanu) au cucerit medalii de bronz in probele combinate. La decatlon, Feniuc a fost descalificat in proba de 400 m garduri, in care n-a punctat deloc, altfel locul sau putea fi cu doua pozitii deasupra.
Pe agenda atletica mai figureaza luna aceasta Campionatele Nationale de Copii (17 iunie), Campionatul National de Juniori 2 (24 iunie) si prima etapa de Grand Prix al juniorilor 3 (28-29 iunie).

Adauga un comentariu

*