Claudia Schiffer şi Vanessa Redgrave, printre vedetele care susţin Gala UNICEF

claudia-schiffer.jpgClaudia Schiffer, Vanessa Redgrave, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sir Roger Moore, Ewan McGregor, Robbie Williams şi David Beckham se numără printre vedetele care susţin, prin mesajele lor, Gala UNICEF, care are loc luni, de la 21.10, la TVR 1, informează televiziunea publică.

Cea de-a treia ediţie a Galei UNICEF , care va avea loc luni seară, de la ora 21.10, va fi găzduită de Andreea Marin Bănică, ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF România, şi de interpretul şi vedeta de televiziune Dan Bittman.

Teledonul-eveniment organizat de 1 iunie are drept scop strângerea de fonduri în beneficiul copiilor din România, pentru dezvoltarea şi extinderea programelor de educaţie parentală.

Timp de mai bine de trei ore, sute de personalităţi din toate domeniile – actori, muzicieni, sportivi de renume, oameni de afaceri, jurnalişti şi oameni de televiziune, politicieni – vor răspunde, în direct, la numerele de telefon speciale, ce îi vor aduce în contact cu telespectatorii care îşi doresc să facă un gest altruist prin donaţii.

În prim plan vor fi zeci de mici artişti care realizează diverse forme de artă. De asemenea, telespectatorii vor putea vedea poveşti de viaţă emoţionante, cazuri speciale ale unor copii şi părinţi ai României de azi.

Adauga un comentariu

*