Volei feminin, Divizia A1 / Stiintta Bacaau – Dinamo (Sala Sporturilor, ora 14.00)

Meciul dintre Stiinta Bacau si Dinamo, ar putea fi ultimul pentru cele doua echipe in acest sezon. Daca voleibalistele bucurestene vor câstiga, isi vor adjudeca medaliile de bronz ale Diviziei A1 de volei feminin; daca nu, Stiinta ar putea prelungi disputa cu inca doua partide.
In primele doua partide ale disputei pentru medaliile de bronz, Dinamo a invins Stiinta Bacau cu 3:0 si 3:1. Setul câstigat de studente pe teren advers ne da sperante ca ele vor izbuti sa câstige un prim meci pe teren propriu, asa cum au reusit in fata campioanei Metal Galati. In continuare, doua dintre echipierele de baza ale formatiei lui Florin Grapa, Nicoleta Manu si Andreea Nitulescu sunt accidentate, asa ca forta de joc a Stiintei pare serios diminuata. Asteptam insa o comportare in crestere a inlocuitoarelor celor doua jucatoare, liberoul Duta si ridicatoarea Tomic. Diferenta de valoare dintre Stiinta si Dinamo este mica, dovada fiind cele patru partide din campionat si cupa, de pâna la barajul pentru bronz. Cele doua formatii si-au impartit victoriile, Dinamo având doar avantajul unui set, gratie caruia a si eliminat Stiinta din Cupa României. Partida de miercuri si, eventual, cea de joi, se vor disputa de la ora 14.00. Daca Stiinta Bacau va invinge in ambele meciuri, intâlnirea decisiva se va desfasura la Bucuresti, duminica, 3 mai.
Situatie identica celei a disputei Stiinta – Dinamo este in privinta luptei pentru titlul de campioana, in care Metal Galati conduce Tomis Constanta cu 2-0 si disputa tot mâine meciul al treilea pe Litoral, meci care ar putea fi ultimul.

Adauga un comentariu

*