Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori: Clasament aproape neschimbat

minif-sub-fond.jpgPrimul meci al etapei a fost disputat intre Coriolan si Friends, incheiat cu 6-4, informeaza site-ul lidersport.ro. Friends a fost intr-o forma remarcabila, ceea ce ne amintea de editia trecuta de campionat. Coriolan insa a reusit sa faca fata mult mai bine presiunii jocului si datorita schimbarilor bine gândite si realizate la timp au reusit sa rupa ritmul si sa intoarca in cele din urma rezultatul in favoarea sa.
Cel mai frumos meci al acestei etape a fos,t de departe, cel dintre Bad Boys si AFC Nuntasii. Acestia din urma desi nu ocupa o pozitie prea buna in clasament au pus mari probleme celor de la Bad Boys, ramânând insa in carti pentru ocuparea unui loc pe podium. Rezultatul final a fost de 8-6 in favoarea Bad Boys, care astfel isi pastreaza locul 2 in clasament, la egalitate de puncte cu prima clasata, Andisimo.
Gim Sport vs. Fortuna ’40 a adus fata in fata doua echipe care si-au dorit deosebit de mult cele 3 puncte puse in joc. Desi Gim Sport a pierdut la o diferenta de patru goluri, nivelul meciului a fost echilibrat. Fortuna ’40 a reusit sa se impuna in cele din urma, urcând in clasament câteva pozitii care probabil vor insemna un nou elan in abordarea partidelor viitoare. Pe de cealalta parte Gim Sport isi pastreaza pozitia a patra, fiind ca un ghimpe in spatele Coriolan.
Un meci foarte asteptat a fost cel disputat dintre Ghost Team Exclusiv si Andisimo. Meciul a fost cu atât mai important cu cât Andisimo si-a jucat sansa ocuparii pentru inca o etapa a primei pozitii din clasament intr-un meci direct cu chiar una dintre echipele favorite ale acestui campionat. in urma acestei etape Ghost Team ramâne tot cu sase puncte, ocupând pozitia a opta in clasament, la o distanta destul de mare primul loc, insa cu sanse reale la ocuparea unui loc pe podium la finalul campionatului. Andisimo ramâne astfel pe primul loc si spera ca nicio o echipa sa nu-i mai poata deturna din traseul lor, desi echipa nu se afla intr-o situatie financiara prea deosebita, fiind in cautarea unui sponsor care sa-i ajute in demersul lor la câstigarea competitiei si implicit câstigarea dreptului de a reprezenta Bacaul la faza nationala de anul acesta.
In ultimul meci al etapei, Kamikaze a intâlnit Liceenii, de care a si trecut cu 12-3, dupa o partida foarte disputata. Este prima victorie a celor de la Kamikaze in aceasta editie de campionat, desi acestia au avut o prestatie remarcabila, inclusiv in partida cu liderul campionatului, Andisimo.
Doua meciuri au fost amânate din motive de indisponibilitate, urmând a se juca in aceasta saptamâna, o data cu partidele din cadrul etapei a VI-a.

Adauga un comentariu

*