Miss Bulgaria l-a făcut celebru pe Costi în Asia

lay_277208_1foto1.jpgCosti Ioniţă a schimbat “foaia”: a renunţat pentru moment la manele şi a compus o piesă R&B, “Sahara”, cu care a făcut furori în discotecile din Europa. Cea care i-a adus însă peste hotare un plus de succes este Andreea Teodorova, o apetisantă solistă din Bulgaria, cu un reuşit bust siliconat.

Costi Ioniţă nu încetează să ne uimească. După ce a ratat anul acesta Eurovisionul, acum solistul demonstrează că tot străinii îl iau în serios.

El a scos “pe piaţă” o piesă R&B, care face furori în discotecile din Marea Britanie, succesul împărţindu-l însă cu focoasa bulgăroaică Andreea Teodorova, în vârstă de 22 de ani, care are în palmares şi titlul de Miss Bulgaria. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, chiar în ţara ei natală, iar Costi, fermecat atât de atuurile ei fizice, cât şi de cele vocale, i-a propus pe loc o colaborare muzicală.

Apetisanta Andreea susţine că frumuseţea ei este naturală, cu excepţia sânilor, pe care i-a mărit cu ajutorul bisturiului. Dar iată că Andreea este şi talentată: “În 2008 ea a câştigat la Gala Premiilor Planet titlul pentru cea mai bună cântăreaţă din Balcani, dar şi un premiu pentru cel mai bun duet, cu mine. Piesa noastră, „Sahara” va fi difuzată în toate cluburile din Europa, dar şi la MTV Asia”, ne-a precizat Costi Ioniţă.

În topul European DJ Charts, unde votează 4.000 dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume, românul Costi Ioniţă este acum pe locul patru, după ce a fost şi “number one”.
sursa: click

Adauga un comentariu

*