Eva Kent: «Capatos nu mai face audienţă fără mine»

lay_277300_1foto.jpgA fost dată afară de la Antena 1, dar crede că şefii au făcut greşeala vieţii lor. “Alta ca mine nu vor mai găsi, chiar dacă vor răscoli toată România”, e de părere Oana Oprea, fosta asistentă a lui Capatos.

Nici nu s-a anunţat bine postul liber de asistentă în emisiunea “Un show păcătos”, că fetele s-au şi bulucit să se înscrie la casting. 500 de tinere, printre care cele mai în vogă manechine, şi-au arătat interesul de a sta noapte de noapte alături de Dan Capatos.

În timp ce ele aşteaptă cu sufletul la gură să afle care va fi norocoasa, Oana Oprea, fosta asistentă a “păcătosului”, nu le dă nici o şansă.

“Pot să se bată ca chioarele pe locul meu. Important este că nici una dintre ele nu se compară cu mine. Sunt mult mai frumoasă decât ele. Pun pariu că Dan Capatos nu va mai face aceeaşi audienţă fără mine”, spune apetisanta blondină.

Totodată, aceasta e de părere că, dacă nu ar fi fost ea, nici o fată nu ar fi râvnit postul de asistentă: “Eu am dat tonul. Dacă nu eram eu, nimeni nu s-ar fi bulucit. Pe vremea Ramonei Gabor, locul ăsta nu a fost atât de disputat”.

Adauga un comentariu

*