Se reia Campionatul Municipal

Pe data de 21 martie, de la ora 12.00, se va relua Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori, aflat la cea de a treia editie.
Ineditul acestei editii de campionat consta in faptul ca meciurile se vor desfasura intr-o singura mansa care se incheia la sfârsitul lunii iunie, când echipa care se va clasa pe primul loc va participa la Turneul National organizat de Asociatia Româna de Minifotbal. Turneul National de anul acesta va avea loc la Timisoara si va reuni câstigatoarele campionatelor din intreaga tara. FC Nordului si Prolexim au fost echipele care au reprezentat pâna acum judetul Bacau la fazele nationale, dintre care FC Nordului in 2007 a reusit cea mai buna clasare. Anul acesta organizatorul Lider Sport va acoperi toate cheltuielile de participare, cazare si masa ale reprezentantei judetului Bacau la Turneul National, in speranta unei cât mai bune clasari. Obiectivul principal pentru 2009 il reprezinta promovarea si consolidarea unor proceduri, practici si metode pentru dezvoltarea minifotbalului in judetul Bacau, precum si contribuirea la promovarea fairplay-ului si la combaterea discriminarii si a violentei de orice natura.
Sistemul de joc este acelasi, 5A1, cu inlocuiri nelimitate. Toate meciurile se vor desfasura pe terenul cu gazon artificial de la baza sportiva Lider Sport, situata in incinta Scolii „Mihai Dragan” (fosta Scoala 11).
La aceasta editie de campionat se vor inscrie un numar maxim de 14 echipe in prima serie, celelalte echipe urmând a evolua in seria secunda, in functie de data inscrierii si a locurilor ramase disponibile. Nu exista limita de vârsta sau greutate, singurii jucatori care nu pot participa sunt cei legitimati la echipele de la Liga I, a i-a si a iI-a, fiind o competitie dedicata exclusiv amatorilor. Totodata se vor acorda cupe, premii in bani si articole sportive primelor echipe clasate, echipei fairplay, celui mai bun jucator, dar si celui mai bun portar. Taxa de inscriere este de doar 150 lei, iar taxa de meci de 75 lei. Termenul limita de inscriere 16 martie 2009.

Adauga un comentariu

*