Sefii deconcentratelor au facut cunostinta cu noul prefect

prefectt.jpgDorian Pocovnicu, noul prefect al Bacaului, s-a intâlnit ieri cu sefii principalelor institutii deconcentrate, in cadrul primului colegiu prefectural din mandatul sau. Intâlnirea a avut un caracter informal, directorii din administratia bacauana facând cunostinta cu noua conducere a Prefecturii. „Motoarele sunt ambalate la maxim in Prefectura. Va solicit aceeasi atitudine. Vreau sa constat o mobilizare la maxim, mai ales ca trecem printr-o perioada dificila”, a cerut prefectul bacauan.

Directorii institutiilor deconcentrate din administratia bacauana au facut ieri cunostinta cu noua conducere a Prefecturii Bacau. Intâlnirea a avut loc in Sala Mare a Palatului Administrativ, unde prefectul Dorian Pocovnicu si subprefectii Gheorghe Hura, respectiv Claudiu Balan, au comparut in fata acestora sub auspiciile unui colegiu prefectural informal. Prefectul bacauan le-a cerut directorilor din administratie sa nu se menajeze si sa tureze motoarele la maxim. „Motoarele sunt ambalate la maxim la in Prefectura. Imi place sa plecam la treaba de luni, mai ales ca e si prima zi de munca din aceasta primavara. Va solicit aceeasi atitudine si dumneavoastra. Vreau sa constat o mobilizare la maxim, mai ales ca trecem printr-o perioada dificila”, a declarat Pocovnicu. El a mai cerut sefilor din administratie sa prezinte, in cel mai scurt timp cu putinta, rapoarte privitoare la problemele cu care se confrunta deconcentratele bacauane, dar si stadiul in care se afla proiectele incepute anul trecut. „Prioritatea mea este judetul Bacau. Vreau sa gasim solutii mai bune pentru judetul Bacau. Usa mea va fi deschisa permanent, ba chiar va solicit sa aveti aceeasi atitudine. Trebuie sa facem tot ceea ce este posibil pentru a face mai bine pentru comunitate”, a spus, in incheiere, noul prefect bacauan. La rândul sau, subprefectul Claudiu Balan a declarat ca se asteapta la o colaborare fructuoasa din partea sefilor de deconcentrate, el amintindu-si in treacat de perioada in care a activat, in plan local, in cadrul Oficiului pentru Protectia Consumatorilor. Celalalt „locotenent” al prefectului, Gheorghe Hura, a spus ca asteapta din partea directorilor din administratia locala mai multe propuneri privitoare la procesul de revizuire a noului cod fiscal. „Mâine (n.r. – astazi) vom primi propunerile pentru modificarea codului fiscal din partea patronatelor si a sindicatelor. Sunt interesat ca si dumneavoastra, directorii deconcentratelor, sa propuneti amendamente daca le aveti. De asemenea, trebuie sa ajustam planul de actiuni din strategia judetului cu programul de guvernare. Anumite masuri gândite in perspectiva pentru a fi aplicate in judet trebuie revizuite”, a precizat subprefectul Hura. La finele saptamânii va avea loc comisia de dialog social in care vor fi centralizate doleantele sefilor de deconcentrate vizavi de modificarea codului fiscal.
Lucian BOGDANEL

Comentarii

  1. petrache a zis:

    Imi place atitudinea aceasta de acceleratie , intradevar in institutii se bea cafea si se petrece. La OJPC Bacau au 2 viteze . Una pe loc si alta deloc se prinde viteza a 6 a atunci cand suna partidul ca de ?…. Pai frate noi platim taxe , impozite care sunt reflectate in salariile de bugetari pentru a sta la birou sau pentru a verifica realiatatea pe teren.

  2. E OFICIAL – CONSILIERII LOCALI AU APROBAT TRANSFORMAREA BAZINULUI OLIMPIC IN BAIE COMUNALA

  3. le cam intra morcovul. asta e tinar, stie si nici nu are partipriuri cu ei. sa-i arda fara mila

  4. Cititi: Regulament de functionare al Bazinului de Inot din Ziarul de Bacau!

Adauga un comentariu

*