L-a nascut si l-a aruncat la gunoi

In dimineata zilei de duminica, 1 Martie, Politia orasului Buhusi a fost sesizata prin 112, ca, pe strada Bradului, in spatele unei centrale termice dezafectate a fost gasit, intr-o punga de plastic, cadavrul unui nou nascut. A fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si, mai ales, pentru a se afla daca a fost nascut viu sau mort. Daca a fost nascut viu, este vorba despre pruncucidere, si trebuie cautata mama inconstienta. Si chiar daca ar fi fost nascut mort, tot nu trebuia aruncat la gunoi, ci inmormântat. Politistii buhuseni au demarat cercetarile si asteapta concluziile medicilor legisti, pentru a sti care este pista ce va fi urmata. (D.M.)

Comentarii

  1. nu trebuia sa faca asa ceva nu este corect trebuia sa se duc la spital si sa nasca normal nu stiu ce sa zic e foarte ……………………………….

  2. anonimus09 a zis:

    nu pot sa cred cum a putut face asa ceva nu e normal ce persoana poate face asa ceva .nici un caine ar face ce a facut ea ,cum ai putut ?constiinta ta nu te va lasa sa dormi linistita nici sa traiesti .mereu iti vei aminti nu este iertare ptr asa ceva .

  3. llllllllpppp a zis:

    ce rusine

Adauga un comentariu

*