Trei nopti de Halloween la Discoteca “Baby Star” Onesti

2-baby-star-onesti-halloween-toni-anton-si-manechin.jpgVineri, sâmbata si duminica, la Discoteca “Baby Star” din Onesti se va desfasura cea de-a V-a editie a manifestarii “Happy Halloween”, denumita si “Scared party”, dedicata traditionalei sarbatori provenite din SUA. La manifestarile de la Onesti vor participa foarte multi tineri, dar nu numai, care vor veni atât din municipiu, cât si din localitatile de pe Valea Trotusului, ba chiar si din judetele vecine. Conducerea discotecii a inceput pregatirile cu mult timp inainte, data fiind importanta pe care o acorda evenimentului. Peretii discotecii au fost impodobiti cu pânze de paianjen, schelete, bostani naturali si artificiali, manechine sau fantome, precum si postere sau bannere cu scene infatisând vrajitoare sau strigoi. Mergând pe firul legendei, discoteca onesteana va incerca, prin costumatii caraghioase si manifestari galagioase, sa alunge spiritele celor decedati in ultimul an, care, conform povestii, se intorc pe pamânt in cautarea unor corpuri vii, pe care sa le posede si sa-si asigure, astfel, viata vesnica.

Vampirii si piratii vor lua cu asalt discoteca “Baby Star”

In cele trei nopti de Halloween, toti angajatii discotecii onestene vor avea costume speciale. Baietii vor fi costumati, in general, in vampiri si pirati, iar fetele vor fi asistente medicale, dar si fantome. Clientii discotecii vor veni si ei costumati, ca de bal mascat. “Nu este o obligatie pentru clientii nostri, dar cei care vor veni costumati vor avea mai multe beneficii, cum ar fi premiul pentru cele mai reusite costume – ne-a spus Toni Anton, patronul Discotecii «Baby Star» Onesti. Am remarcat ca, pe parsursul anilor, numarul celor care au venit costumati a fost din ce in ce mai mare”. Premiile, oferite din partea casei, sunt foarte consistente, dar natura si valoarea acestora nu a fost dezvaluita, pentru ca sefii discotecii vor sa le faca o surpriza placuta câstigatorilor. In programul special figureaza si o parada a costumelor, pe un fond muzical adecvat, de natura sa alunge spiritele rele.

Dracula isi aduce rudele la Onesti

La fel ca si la precedentele patru editii ale manifestarii, din programul de anul acesta nu vor lipsi sicriele pentru vampiri, care vor fi aduse cu tot cu locatarii lor. De data aceasta, vor fi trei sicrie, in loc de doua, dintre care unul este rezervat pentru seful vampirilor, contele Dracula. Nu se stie cine se va afla in sicriu, dar anii trecuti, dupa ce a fost indepartat capacul, din cosciugul lui Dracula a iesit chiar patronul discotecii, Toni Anton. Un al doilea sicriu este destinat pentru “o ruda a lu’ Dracula”, iar cel de-al treilea va fi rezervat pentru un renumit om politic din România, dar numele acestuia nu a fost inca dezvaluit. Sicriele vor fi folosite si de cei care vor participa la eveniment, daca se incumeta sa intre in ele. “Este vorba de un concurs de curaj, destinat celor care cred ca pot sa stea timp de cinci minute in sicriu, cu capacul pus – ne-a precizat Toni Anton. Daca reusesc acest lucru, vor primi premii consistente din partea noastra, insa, in timpul sederii in cosciug, concurentii vor avea parte de o sumedenie de surprize, care le va pune curajul la incercare”.

Sarbatoarea de Halloween prinde radacini la Onesti

In cei cinci ani de Halloween la Onesti, manifestarile organizate la Discoteca “Baby Star” au fost din ce in ce mai reusite si mai diversificate. La editiile precedente, printre clientii discotecii s-au aflat si cetateni straini, unii chiar din SUA, care au apreciat ca modul in care au fost organizate manifestarile se apropie foarte mult de evenimentele similare din America. “Pentru noi si pentru tinerii din Onesti, este un lucru deosebit, care este si placut si are priza mare la publicul din zona – ne-a mai spus Toni Anton. Dupa cinci editii, putem spune ca sarbatoarea a devenit si la noi o traditie, motiv pentru care noi vom continua sa organizam si anii viitori petrecerea de Halloween”. Gheorghe LEU

Comentarii

  1. der chef ist ein bischen dick geworden..past er in sarg???

  2. ce zice aia??????

    romanca proasta

Adauga un comentariu

*