Liga 2 / FCM Bacau – Petrolul Ploiesti 0-1 (0-1)

Nu a fost singura infrângere in campionat a formatiei bacauane, dar cu siguranta a fost cel mai prost meci dintre toate. Sa nu izbutesti nimic timp de 90 de minute, doar vreo doua ocazii lesinate, in fata unui adversar nu cine stie ce, asta da masura unei echipe care retrogradeaza fara drept de apel.
Semnele infrângerii s-au vazut inca din prima repriza, deoarece formatia care a avut cele mai mari ocazii de gol a fost Petrolul, dar trei suturi sanatoase din afara careului au ocolit cu putin spatiul portii aparate de Ignatescu. Golul avea sa vina stupid, dintre neatentie strigatoare la cer, la un corner, Dinu primind nestingherit o pasa cu calcâiul in careul bacauan si invingându-l fara probleme pe goal-keeper-ul gazdelor. In continuare, cele doua formatii au avut posesia mingii in mod egal. Nu ne dam seama de ce Petrolul a tras de timp in repriza secunda, incasând si doua cartonase galbene din cauza asta, deoarece pericol la poarta lui Panaite nu prea a fost. Cea mai mare ocazie de gol a galben-albastrilor s-a petrecut in min. 81, când Boghian, primind o centrare de pe stânga, a trimis cu capul drept in bratele portarului advers.
Dupa acest insucces, FCM Bacau vede cum ramâne singura in subsolul clasamentului. Restul caravanei merge inainte.
Putinii spectatori din tribune – circa 250, cu tot cu jandarmii care asigura ordinea – au huiduit continuu echipa bacauana si pe antrenorul Cristi Popovici. Dupa parerea multora, FCM se mai poate salva numai daca toti cei care sunt acum in club pleaca, iar in locul lor vin altii.

Comentarii

  1. catastrofe!!!! se pare ca e problema destul de adanca la bacau din moment ce acesti pustani ce alcatuiesc FCM bacau nu stiu sa faca o preluare, sa dea o centrare…ABC ul fotbalului. buba e la centrele de copii cumva??!?!

Adauga un comentariu

*