CLICK: Giovani Becali si Estela, divort cu scintei

gggggggg.jpgAu trecut câteva luni de când a apărut în presă informaţia că impresarul Giovanni Becali şi soţia sa, Estella Narda Becali, au decis să divorţeze. Ştirea nu a fost negată de cei doi, însă, după numai câteva săptămâni soţii Becali s-au împăcat.

Cei doi au decis să nu-şi spele rufele în public, iar Estella a făcut cerere de suspendare a dosarului. Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni, a reapărut vestea conform căreia Narda Estella Becali şi soţul ei au avut din nou divergenţe, de data aceasta cei doi hotărând să rupă definitiv căsnicia. Cum îşi împart averea?

Despărţirea dintre cei doi nu va fi însă una obişnuită, soţii Becali fiind decişi să evite căile judecătoreşti. Conform unor surse din anturajul familiei fostul impresar, Giovanni, şi Estella sunt hotărâţi să-şi împartă bunurile comune, nu pe cale judecătorească, ci prin înţelegere notarială.

Astfel, ei ar evita contactul cu instanţele de judecată, dar mai ales interesul presei care în acest fel are şanse minime să afle detalii despre averea familiei. Sursele noastre spun că Giovanni şi frumoasa columbiancă au ajuns la o înţelegere verbală urmând ca în viitorul apropiat să legalizeze înţelegerea.

Iniţial, columbianca a motivat cererea de divorţ spunând că soţul său lipseşte frecvent de la domiciliul conjugal, acesta fiind principalul motiv al certurilor din cămin. Apropiaţii celor doi susţin însă că adevăratele motive pentru care Estella a vrut să rupă mariajul a fost mediatizarea scandalului provocat de o fostă dansatoare care l-a târât pe Giovanni prin sălile de tribunal, susţinând că fostul impresar ar fi tatăl copilului ei.

La toate acestea s-au adăugat sumele imense pe care Giovanni le pierdea noapte de noapte prin cazinourile bucureştene. Dacă peste aspectul financiar Estella a putut trece, apropiaţi ai familiei susţin că femeia nu a putut uita declaraţiile Aidei Giurumescu date în faţa judecătorilor care dezvăluia că soţul ei a avut o relaţie paralelă cu o altă femeie mai bine de trei ani. Deocamdată, Giovanni Becali a avut câştig de cauză în acest proces de paternitate în toate instanţele din ţară.

Are un fiu de la o dansatoare?

Dansatoarea Aida Giurumescu, stabilită acum în Austria, a povestit că relaţia amoroasă dintre ea şi Giovanni a început în 1999, iar prietenia ajunsese într-un stadiu avansat.

“Deseori înnoptam împreună, la mine sau la el, în special la sfârşit de săptămână. În martie 2002, am aflat că am rămas însărcinată iar în luna a treia, i-am dat ecografia lui Giovanni. A fost foarte bucuros la aflarea veştii că va avea un băiat, în sfârşit. Apoi, la câteva săptămâni, şi-a modificat atitudinea şi mi-a cerut să fac avort. Îmi era frică să mă mai văd cu el pentru că începuse să mă ameninţe. De frică mi-am vândut apartamentul şi am fugit în Austria, iar în scurt timp am născut la Viena”, declara Aida.

sursa www.click .ro
integral aici

Comentarii

  1. Buenos dias para ustedes, encontre esta pagina y me alegre mucho de recordarlos y les dos las gracias por brindarme su amistad cuando estyuvimos d epaso por alemani recuerdan ustedes a dos hermanas Lola y Gloria, lo recuerdo mucho a las niñas tambien y en una revista lei que tienen una niña de 11 años, saludos a ustedes u suerte para este año 2012.
    Lola y Gloria desde peru.

Adauga un comentariu

*