In cautarea primului loc, sau a primei victorii

Cele patru formatii bacauane se afla intre cautarea sefiei clasamentului – Aerostar, si obtinerea primei victorii din acest sezon – FCM 2. Oricum, destul optimism inainte de etapa care va incepe la ora 15.00.

Cel mai bun indicator

CSM Rm. Sarat – Aerostar Bacau este un meci intre lider si formatia care a declarat cel mai tare ca vrea sa promoveze. „Nu avem decât un jucator indisponibil. Meciul va fi pentru noi un foarte bun indicator, sa vedem daca suntem pe masura pretentiilor pe care le avem”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru. Daca va invinge, Aerostar nu va trece pe primul loc, dar va recupera foarte mult din startul ratat al sezonului si va redeveni, oficial, candidata la promovare.

Hai, victorie, hai!

„Nu ne lipseste nimic, in afara de victorie”, ne-a declarat antrenorul Vasile Jercalau, inainte de partida lui FCM Bacau 2 cu Otelul 2. Va fi un meci dificil pentru galben-albastri, data fiind forta echipei oaspete pe Stadionul Letea. Pe de alta parte, in ciuda rezultatelor de pâna acum, FCM 2 are capacitatea de a invinge oricare echipa din seria sa.

Drum ascendent

Pentru meciul de pe teren propriu cu Cetatea Tg. Neamt, antrenorul Florin Pavel nu are decât un jucator indisponibil. „Nici nu stiu daca mai merita sa-l dau pe Maranduca indisponibil. El a fost operat si va lipsi 6 luni”, ne-a lamurit Pavel. „In rest, treburile sunt la locul lor, iar noi suntem pregatiti de victorie si de urcarea in clasament”, a mai spus antrenorul.

Patru absenti la „Moara”

Pambac nu va putea conta in meciul din deplasare cu FC Bârlad pe patru jucatori: Arsenie si Andries sunt accidentati destul de grav, iar Sascau si Nechifor sunt suspendati, pentru cartonase. „Si ceilalti tot jucatorii nostri sunt si va trebui sa joace la fel de bine”, a fost comentariul antrenorului Costel Câmpeanu la situatia din lot.

Adauga un comentariu

*