Distractie premiata la Discoteca “Baby Star” Onesti

baby-star-fata-dansand-in-cusca.jpgDiscoteca “Baby Star” din Onesti a devenit cunoscuta in municipiu si in imprejurimi pentru numarul foarte mare de premii acordate clientilor, de la televizoare color si pâna la animale vii, in special porci si miei. Multe din aceste premii se acorda prin intermediul unor tombole, iar câstigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti, din urne in care sunt introduse cotoarele biletelor de intrare la discoteca. Insa premii si cadouri sunt oferite in permanenta clientilor discotecii, chiar si atunci cind nu se organizeaza tombole.

Fetele care incing atmosfera primesc sampanie din partea casei

baby-star-fete-pe-pasarela-3.jpgIn fiecare saptamâna, tinerii care stiu sa se distreze sunt rasplatiti de patronul discotecii, Toni Anton, care le ofera fie câte o sticla cu whisky, fie sampanie. Daca un grup in care predomina baietii se face remarcat prin modul de manifestare, civilizat, dar antrenant, atunci premiul poate fi o sticla cu whisky, din partea casei. Daca sunt mai multe fete intr-un grup, atunci preferata este sampania.
Multe fete doresc sa iasa in evidenta prin dansuri individuale, si nu in grup, pe ringul de dans, iar conducerea discotecii a tinut cont de dorintele lor si le-a amenjat locuri speciale, la inaltime, fie pe niste pasarele amplasate in discoteca, fie pe niste structuri in forma de cub, imprastiate prin toata sala. Exista chiar si niste custi, tot la inaltime, cautate si ele de fetele care vor sa se faca remarcate prin dans. “Multi au avut impresia ca fetele care danseaza acolo sunt angajatele noastre, ca sunt platite de noi pentru asa ceva, dar, de fapt, sunt cliente obisnuite, care vor sa se simta bine – ne-a spus Toni Anton, patronul discotecii onestene. Noi le stimulam si le incurajam, iar daca, pe lânga distractia lor, fac si atmosfera frumoasa, atunci le premiem cu câte o sticla cu sampanie. Daca nu au inhibitii sau prejudecati, iar cuvântul de ordine este distractia, atunci nu e nicio problema daca ele vor sa danseze la inaltime. Multe dintre aceste fete ne-au spus ca ele se simt bine la inaltime, iar starea lor de spirit este transmisa si celor din jur”.

Miresele furate sunt gasite cu greu de mirii care le revendica

baby-star-onesti-mirese-dansand-la-inaltime-2.jpgDiscoteca “Baby Star” din Onesti mai este renumita si pentru numarul mare de mirese furate de la nunti, care prefera sa se distreze alaturi de tineri si care primesc si câte o sticla cu sampanie din partea patronului Toni Anton. Au fost perioade când la discoteca au fost aduse si câte 15 mirese intr-o singura seara. “Miresele se simt bine la noi, unde ramân si câte o ora, timp in care danseaza alaturi de tinerii din discoteca – ne-a mai spus Toni Anton. Vor fi intotdeauna bine primite la noi, unde sunt inconjurate cu multa simpatie”. In week-endul trecut au ajuns 5 mirese chiar si duminica, insa vineri si sâmbata au fost câte 9 – 10, mai ales ca la “Baby Star” au avut loc si doua concerte extraordinare, sustinute de Costel Ciofu si de trupa Impact. Unora dintre mirese le place sa danseze tot la inaltime, pe cuburi sau pasarele, unde urca si câte doua-trei odata. Tot in week-endul trecut, la discoteca au ajuns si câtiva miri, care nu si-au mai trimis oamenii dupa mirese, ci au preferat sa vina personal. Mai greu a fost sa-si indentifice miresele, pentru ca erau multe in discoteca, imprastiate prin toata sala, si toate erau imbracate in alb.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. dar de numarul de tarani si scandalurile care ies acolo nu se spune nimic ????

    • baby star oficial a zis:

      multumim baby si pt invidiosi…. numai cuvinte nasoale, eu lucrez acolo si nu zik k nus batai si k nus tigani, dar totul in rest e super si lumea e kiar de tre

  2. ce dracu sa faci in discoteca aia ca vin nimai tarani si miroase urat de asta nu ziceti nimic??????????????????????

  3. ce dracu sa faci in discoteca aia de rahat=))=))duceti-va si voi in KRMA aia da discoteca.

  4. diana&vali a zis:

    ANUNT: 1. In babystar gasesti cei mai multi tarani,nespalati,cele mai proaste bauturi

    2.fetele care danseaza primeste o sticla de sampanie „DORATO”(CEA MAI IEFTINA)

  5. ce cele mai proaste bauturi…da duten plm iati de aksa daca nuti convine……apropo cred ca esti tzaran……

  6. si ce daca sunt cele mai ieftine ,cel putin sunt oferite nu va convine nu le luati

  7. haideti in bacau la disco a zis:

    in bacau daca vreti a veniti sa o dam k la amsterdam cu pastile si bautura:P

  8. e frumos nu poti sa zici ca nu da se bat ca chiori si nu ar fi asta o problema sa isi de-a in cap dai in plm mea da deranjeaza si ceilalti care au venit sa se distreze ar trebui batuti de bodyguarzi sa le sara smecheria din cap sa nu se mai dea cocosi…..sa se dea cocosi la masa la oii…

  9. E praf acea discoteca. Fetele care danseaza in cusca sunt niste grase infecte de ti-e scarba sa stai langa ele. sampania….mai bine n-ar fi, iar miresele sunt de la gura vaii venite si de aia vin in „BABY STAR”!!! btw…ce nume de cacao

  10. mama cata invidie pe capul vostru:-))))
    am fost doar de curiozitate cand am vazut ca vb atat de discoteca asta …si ii suuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
    noi sunt-em o gasca de 8 fete bunaciuni din bacau dar cand am vazut cate fete sunt in discoteca ne-am simtit cam mediocre ..deci la voi invidia e mare rau!!!!bravo Baby Star !!!!!!!!tine-o tot asa!!!!!!!!

Adauga un comentariu

*