Vaslui – Steaua 1-0 – rezumat

1 Banel Nicolita are sansa golului inca din start, insa nu ataca decis o minge respinsa neglijent de portarul vasluienilor, Kucziak.
‘3 Steaua joaca cu toata echipa in jumatatea gazdelor – o combinatie Dayro Moreno – Arthuro aduce din nou pericol la buturile Vasluiului.
‘9 Burdujan are prima actiune a gazdelor: doua driblinguri succesive, insa departe de poarta lui Zapata. Sutul este blocat.
’15 Vasluiul a absorbit presiunea Stelei si combina la mijlocul terenului.
’18 Aliuta a trimis un sut periculos pentru poarta lui Zapata, mingea trece putin pe langa bara din stanga.
’22 Mike Temwanjera incearca din nou vigilenta portarului stelist cu un trasor din afara careului. Prinde Zapata in doi timpi.
’25 Vasluiul deschide scorul prin Ljubinkovici: 1-0!!! Centrare sosita din stanga, Petre Marin a fost depasit, iar Ljubinkovici, singur in centrul careuluii, reia in plasa. Zapata a gafat, nereusind sa prinda mingea care l-a „pacalit”, dupa ce a lovit gazonul, in fata portii!
’28 NDoye primeste cartonas galben, dupa o brutaliatate comisa asupra lui Tiago. Steaua cere eliminarea jucatorului de la Vaslui. ’37 Steaua poate egala prin Szekely: sutul acestuia, din careu, este respins spectaculos de Kucziak.
’43 Nicolita, din nou aproape de gol – reia cu capul, alaturi, dupa o lovitura libera executata de Szekely.
45- fluier final al primei reprize. Steaua joaca slab, sters, sub ceea ce a aratat in amicalul cu AS Roma. Lacatus are de luat decizii dificile la pauzaRepriza secunda
’51 Steaua risca din debutul perioadei, insa Vasluiul nu se teme – accepta dominarea, apoi incearca sa echilibreze la mijloc, acolo unde a facut diferenta in prima repriza.
’53 Antrenorul Stelei simte ca trebuie sa modifice ceva: il scoate pe Nicolita si il introduce pe Ochirosii.
’62 Prima actiune consistenta a Stelei: Ochirosii prelucreaza o minge pentru Dayro Moreno, dribling scurt al columbianului, insa sutul nu gaseste cadrul portii. Intra si Bogdan Stancu, iese Ovidiu Petre.
’74 Steaua termina schimbarile – a iest Arthuro, intra Kapetanos. Nicio modificare facuta de Lacatus nu a imbunatatit jocul.
’80 Ljubinkovici rateaza lovitura de gratie: sut alaturi, din pozitie singur cu portarul!!!
’81 Ghionea este eliminat pentru al doilea galben!
’86 Este eliminat si Jovanovici de la Vaslui – doua galbene primite in trei minute!
’90 NDoye suteaza violent pe langa poarta, din careu, pozitie centrala!!!

Adauga un comentariu

*