Libertatea: Raluca Sandu, somata de Todd Medina sa se intoarca acasa

10-vdt-2_5830.jpgDe cateva saptamani, casnicia dintre Raluca Sandu si luptatorul american Todd Medina pare pusa ‘pe butuci’. Fiica presedintelui FRF a fost fotografiata de paparazzi in mai multe ipostaze tandre cu alti barbati decat sotul ei, inclusiv sarutandu-se mai mult decat amical cu Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol. Desi au negat ca ar fi in pragul divortului, sotii Medina, casatoriti de trei ani, trec printr-un moment delicat al relatiei. Todd a acceptat, pentru Libertatea, sa isi spuna partea lui de adevar despre ceea ce se intampla acum in viata lor. ‘Imi vreau sotia inapoi’, declara el, dar adauga: ‘Raluca trebuie sa se hotarasca: mai are cinci zile, saptamana asta, sau niciodata!’.

Libertatea: Divortati, Todd?
Todd Medina: Doamne, sper ca nu! Eu o iubesc pe Raluca, dar ceva s-a schimbat la ea. Parca n-o mai recunosc uneori pe femeia cu care m-am insurat. Parca e o persoana diferita. Daca, insa, ea prefera sa ramana pe calea pe care este acum, eu nu ma pot opune.

Pe ce cale, adica? Ce s-a schimbat la ea?
(Ofteaza si ma priveste fix si trist ? n.r.) Nu stiu nici eu. Cand am venit prima oara in Romania, in noiembrie, anul trecut, totul era perfect. Ba chiar am incurajat-o sa revina in tara. Pana atunci imi spunea ca nu prea vrea, din cauza presei, a paparazzilor, a unor oameni. Eu n-am putut sta aici permanent, mai aveam afaceri in SUA, mai e Tanner (fiul de 10 ani al lui Todd, dintr-o alta relatie ? n.r.), mai sunt parintii mei. Practic, la fiecare revenire o gaseam schimbata.

In ce sens?
Tot timpul era plecata si spunea doar ‘sunt cu prietenii’. Incet, incet, a ajuns sa stea mai mult cu acei prieteni, cine-or fi ei, decat cu mine, sotul ei. Iar inainte, iti spun, eram nedespartiti zi de zi, ora de ora. Eram, uite asa… (isi prinde strans degetele aratatoare de la maini, sugerand o za de lant ? n.r.).

Au aparut niste fotografii, s-a tot vorbit de posibile relatii ale ei cu alti barbati. Tu ce crezi?
(ofteaza – n.r.) Ce cred? Stiu destule incat sa imi dau seama ca acum e mai apropiata de acei prieteni, decat e de mine.

Deci te gandesti, totusi, la divort…
Eu, nu. O iubesc si nu vreau decat sa revenim la ce am fost inainte. Imi incep si imi termin fiecare zi citind din Biblie. Si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. Ii spun: ‘Doamne, da-mi sotia inapoi!’ ‘O vreau inapoi!’. Si ma gandesc ca atunci cand a intrat prima oara in casa mea si a vazut Biblia pe pat, Raluca a luat-o in maini si mi-a spus ca vrea sa afle cat mai multe despre ea. E ciudat ca-i pronunt si numele. De ceva timp, nici numele nu ni-l rostim cand vorbim, stii? Doar ‘tu’…

Despre acei barbati care misuna in jurul Ralucai… Esti suparat pe vreunul din ei?
Eu nu sunt un tip violent in afara ringului de lupte, dar acelui Nicola mi-ar placea sa-i tabacesc un pic fundul! Dar asta n-ar schimba ce vreau cu adevarat: sa redevenim o familie.

In iunie ati implinit trei ani de casnicie, parca…
Da… Stii, a fost primul an in care a uitat de aniversare. Eu, dupa atatia pumni luati in ring, uneori imi uit si numele, dar data aia, niciodata! Tanner, fiul meu, ma intreaba tot timpul: ‘Unde e Raluca, unde e mama? Cand vine inapoi?’. Cred ca sunt mai bine de patru luni de cand n-a mai vazut-o. El nu stie nimic despre problemele noastre…

Si ce ai de gand sa faci?
Saptamana asta, vineri, e a doua gala de lupte MMA, in Mamaia, pe care o organizam impreuna. Ciudat, se numeste chiar ‘Noaptea judecatii’. Nu pot decat sa sper ca va fi asa ceva si pentru casnicia noastra. Si i-as spune Ralucai: ‘Hotaraste-te! Saptamana asta, inca cinci zile, sau niciodata!’. As fi vrut sa plecam inapoi in SUA. Urma sa cumparam o cabana la munte, in Big Bear, California. Aveam planuri… Eu mi-am vandut acum o luna jumatate afacerea cu salile de sport din America, pentru ca doresc sa deschid aici ceva similar. Acum, nu stiu ce se va mai intampla cu toate planurile alea. Daca va alege altfel, o sa plec si nu ma mai intorc. Cu toate ca am descoperit aici o tara incantatoare, cu multi oameni extraordinari, de care nu stiam nimic inainte.

O sa lupti si tu in gala de vineri?
Absolut! Desi am slabit vreo 14 kilograme. Nu prea pot sa mananc, sa dorm, iti dai seama…

Si esti pregatit sa te confrunti cu adversarul?
Il distrug!…

integral in Libertatea

Adauga un comentariu

*