Neculai Olaru este noul presedinte al PDL Bacau

neculai-olaru.jpgSubprefectul bacauan va demisiona din aparatul administrativ pentru a prelua frâiele filialei judetene a democrat-liberalilor. Se pare ca decizia a fost luata in cursul saptamânii trecute, dar nu a fost data publicitatii pentru ca pedelistii asteptau constituirea consiliului judetean. Cum sedinta de constituire a CJ a fost amânata pentru luni, decizia luata de Bucuresti va fi comunicata organizatiei judetene in aceasta saptamâna.

Dupa rezultatul nesatisfacator obtinut la alegerile locale, conducerea PDL Bacau a fost dizolvata. Gheorghe Flutur a fost trimis la Bacau pentru a asigura un scurt interimat si pentru a pune in ordine o filiala ravasita de conflictul intestin Nistor-Chiriac. Pâna astazi, Flutur trebuia sa prezinte conducerii centrale a partidului o formula de conducere interimara pentru organizatia de la Bacau. In sedinta Biroului Permanent National, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza, liderii partidului vor face publice deciziile luate in privinta celor 9 filiale decapitate in urma rezultatelor proaste obtinute la locale.

Când doi se bat al treilea câstiga

Propunerea de conducere inaintata de aripa Chiriac din PDL Bacau, anume Adrian Iordache (directorul HIT Park), a picat. La fel si varianta sustinuta de Vasile Nistor, in persoana deputatului Liviu Miroseanu, un protejat de-al sau. Potrivit declaratiilor lui Iordache o decizie clara trebuia luata in cursul saptamânii trecute, insa centrul a asteptat ca la Bacau sa se constituie consiliul judetean. Cum sedinta de constituire a CJ Bacau a fost amânata pentru luni, liderii de la centru au decis si ei prelungirea interimatului lui Flutur. “Trebuia ca anuntul sa fie facut dupa sedinta de constituire a CJ Bacau. Decizia avea legatura cu sedinta de constituire a CJ si cu negocierea pozitiilor partidului in interiorul CJ. Sigur va fi un nou birou judetean, sigur va fi un alt presedinte. Acesta va trebui sa prezinte Bucurestiului un birou judetean echilibrat”, a declarat Adrian Iordache, lasând de inteles ca noul presedinte al PDL Bacau este deja cunoscut de catre membri marcanti ai judetenei. Cel mai probabil, presedintele PDL Bacau va fi subprefectul Neculai Olaru, nume care se afla pe lista de potentiali presedinti cu care Flutur a venit la Bacau. Surse din interiorul PDL ne-au confirmat ca Olaru a avut mai multe intâlniri si convorbiri telefonice cu interimarul Gheorghe Flutur, dar si cu primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, om cu greutate in PDL. In urma intrevederilor, Olaru si-a dat acceptul de principiu pentru a deveni urmatorul presedinte al PDL Bacau.

Nistor: “Nu comentez nimic”

Contactat telefonic, Vasile Nistor, fostul sef al democrat-liberalilor bacauani, s-a eschivat, declarând ca nu e dispus sa faca vreun comentariu pe marginea temei. “Nu vreau sa comentez nimic. Nu stiu nimic despre numirea lui Olaru, asa ca nu comentez nimic”, a spus Nistor.
Lucian BOGDANEL

Comentarii

  1. Locul lui Olaru va fi luat de Scripat?.

  2. Cine este omul cu pricina si de unde a iesit???
    un lingusitor ca toti altrii??!!!

    l.olaru

  3. Da , imi place ce aud:))
    Bravo d-le Olaru! Aici trebuia sa fiti de multa vreme!

    Si draga laura: nu poti numi o persoana ‘lingusitor’ doar pentru simplu fapt ca e persoana politica, ar trebui sa iti mai dai seama la vorbe!

  4. Da , imi place ce aud:))
    Bravo d-le Olaru! Aici trebuia sa fiti de multa vreme!

    Si draga laura: nu poti numi o persoana ‘lingusitor’ doar pentru simplu fapt ca e persoana politica, ar trebui sa iti mai dai seama la vorbe!
    Asa ca ar trebui sa cunosti omu’ anainte de a comenta!

Adauga un comentariu

*