Benea a castigat presedintia CJ; Romica a luata teapa: turul doi la Primarie

Dragos Benea a castigat presedintia Consiliului Judetean Bacau, obtinand cu 10,000 de voturi peste candidatul PNL, Ionel Palar si cu 20,000 de voturi peste candidatul PDL, Vasile Nistor.

La Primaria Bacau va fi necesar turul doi de scrutin, dupa ce Romeo Stavarache a castigat 49,3 la suta din sufragii, fiind urmat de Sergiu Sechelariu, cu 18 procente. Interesant este ca inca din seara zilei de duminica Stavarache se declarase invingator din primul tur, la sediul PNL fiind destupate sampaniile.

Comentarii

  1. obvservator de prosti a zis:

    Sunteti cumva nepotii matusei Tamara sau a vrajitoarei Campina? cum se face ca deja stiti cine a castigat alegerile, cand nici macar presefintele Biroului Judetean hanar nu are. Incercati si voi sa va impacati cu ganduletul ca sunteti presari, dar e diferenta in a fi jurnalist si carnatar, cu origini vatafe si maidaneze. Ar fi corect din partea dv sa nu mai incercati sa mintiti. De fapt, si asa cine va citeste, noroc cu link/urile astea, care duc spre un site un nume pacatos.

  2. asta ce a pus comentariul dinainte e prost ca noaptea

  3. Pentru stresul pe care il are si il va avea pana pe 15 iunie, Stavarache trebuie sa-i multumeasca lui Scripat.

  4. Bre, eu a scris de dimineata ca o sa fie turul doi, iar voi il dati castigator pe Stavarache. Trezirea! http://www.reportervirtual.ro/2008/06/02/la-bacau-se-intra-in-turul-doi.html

  5. Stavarache ne-a intrebat pe noi , bacauanii, cand ne-a indatorat la Raiffaisen Bank pe 20 de ani ? Se poate vedea ft. usor pe situl Primariei .

  6. Sunt FFFFOarte de acord cu „radu”.. Si „observator de prosti” mai invata cum sa scrii ininte sa post ceva care va fi vazut public!!!!

  7. ce teapa:))) 49.33 ce p-rosti mai sunteti :))) benea dupa cate stiu in bacau a luat 20 % si paler 35 % a avut noroc de tara ca au dat aia bani la tarani sa voteze

  8. smile,da Stavarache nu a dat bani si telefoane in centru ?

  9. DA’ MARDARE CE A FACUT????????

  10. daca ma uit mai bine, asa este smyle si tiberiu. am gresit ca am postat niste rezultate care nu erau anuntate. Imi cer scuze ca sunt prost.

  11. nicolae a zis:

    anca seres is magarii imobiliare cu complicitatea oficiului de cadastru din bacau

  12. Atentie bacauani! CET a anuntat deja ca , din nou, toata vara , nu vom avea apa calda!!! Sa-i facem un dus rece lui Stava si cumnatelului!

Adauga un comentariu

*