Soferul directorului SISE schimba contorii

Observator de Bacau a atras atentia in nenumarate randuri asupra felului in care se inlocuiesc contorii locuintelor abonate la E-ON Moldova. Sefa Serviciului Reclamatii, Daniela Galateanu, a oferit o serie de explicatii presarate cu termenii „nu stiu” sau „nu sunt in masura”.

„Ne aflam intr-o campanie de inlocuire a contorilor. A fost incheiat un contract cu o firma care le schimba. Nu stiu numele firmei. Trec pe la abonati si le schimba. Daca nu sunt acasa, le lasa la usa sau in cutia postala procesul verbal”, preciza vadit stanjenita Galateanu. Lipsa de respect fata de timpul abonatului a continuat printr-o alta explicatie la fel de „autorizata”: „…daca are nelamuriri, abonatul poate face o cerere iar noi ii vom comunica indexul de pe vechiul contor. Sunt implicate mai multe departamente si nu sunt in masura sa va spun numele firmei”. Investigatiile noastre au scos insa la inveala motivele secretomaniei celor de la E-ON.
„Pana nu de mult, contorii erau inlocuiti de cei de la AEM Timisoara. Nu stiu din ce motive, pentru ca eu nu lucrez la E – ON, contractul cu AEM a fost reziliat. Ce societate a luat subantepriza aceasta activitate? Stiu ca administrator este cineva cu numele Brasoveanu. Acesta ii recruteaza pe cei care inlocuiesc contorii din randul… angajatilor fie de la SISE, fie de la E – ON. Poate va veti intreba cat de competent este soferul meu, care se numara si el printre cei care schimba contorii? El n-are nicio vina, ia niste bani pentru aceasta manopera”, ne-a declarat unul din directorii de la SISE. Am incercat sa discutam din nou cu doamna Galateanu. La Serviciul Reclamatii telefonul suna continuu in zadar. Probabil exista alte reclamatii, mai importante. Am incercat sa-l contactam si pe purtatorul de cuvant al E – ON Moldova, Sorin Munteanu. Alelasi rezultat. Promitem ca vom insista.
Dan MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*