Balci la Consiliul Local

clbc.jpgScandaluri, tipete, acuze si o masina de vot aservita primarului Stavarache. Pe scurt, aceasta este o prezentare sumara a ultimei sedinte ordinare a CL Bacau. Din peisaj nu puteau lipsi Botomei, ajutoarele sociale pe banda rulanta initiate de primar, dar si un proiect strecurat in mape prin care se mai faciliteaza o “mica” afacere unei firme abonata la “bussines” cu Primaria: Gepex.

Proiectul cu numarul 42 prevedea completarea obiectului de activitate stabilit prin act de concesionare dintre CL si SC Gepex SRL. In acest mod, s-ar fi realizat obiectivul “Parc de Distractii”, motiv de lauda electorala pentru Stavarache, dar si importanta sursa de venituri pentru firma amintita, patronata tocmai de marionetele primarului. Unii consilieri au sesizat insa miscarea si au respins proiectul.

Circ cu bufonii Munteanu si Botomei

Spectacolul de prost gust a fost din nou la el acasa, tonul fiind dat chiar de primul proiect aflat pe ordinea de zi, ce viza incetarea calitatii de consilier a lui Petrica Munteanu inainte de expirarea duratei normale a mandatului. Situatia a fost cauzata de trecerea fostului “conservator” la Partidul Initiativa Nationala. “Sunt profund mahnit de ceea ce se intampla in actualul consiliu, in loc sa va ocupati de zecile de probleme cu care se confrunta bacauanii, ii indepartati intr-un mod josnic pe cei care nu sunt de acord cu jocurile voastre murdare”, a strigat Munteanu catre oamenii lui Stavarache. Neimpresionati de argumentele consilierului, acestia i-au dat un sut in fund cu zambetul pe buze. “Ne vom intalni in campania electorala, unde voi spune cetatenilor toate matrapazlacurile savarsite de administratia Stavarache”, a amenintat Munteanu.

Briza ce vine dinspre viitoarele alegeri locare s-a resimtit din plin in aceasta sedinta ordinara, prin numeroasele proiecte ce au un puternic caracter social. Astfel, au fost aprobate zece proiecte de hotarare prin care au fost acordate ajutoare de urgenta unor persoane cu nevoi speciale. Este vorba de familii cu mutI membri, cu datorii uriase la intretinere. O altfel de mita electorala marca Stavarache. De asemenea, au mai fost transmise fara plata si cu titlu gratuit mai multe bunuri imobile si terenuri unor Parohii Romano-Catolice si Ortodoxe, iar Fundatia de Spijin Comunitar Bacau a primit in folosinta gratuita pe timp de un an, un spatiu situat in strada Oituz. Nici pensionarii, care reprezinta un numar important de alegatori nu au fost uitati, acestia prin “grija” Serviciului Public de Asistenta Sociala Bacau au primit o suprafata de teren de 686 mp., situat pe strada Aleea Ghioceilor, nr.2, unde se va amenaja “Clubul Pensionarilor”. Cireasa de pe tort (desim mai bine suna ‘bomboana de pe coliva’) s-a numit si de aceasta data Vasile Botomei, care dorit sa asiste pe viu la solutionarea de catre Consiliul Local al Municipiului Bacau a unei contestatii formulata de catre acesta in numele Ligii pentru Protectia Proprietarilor si a Asociatiilor de Proprietari. Numai ca Stavarache l-a pasat la vot sescret sI i-a pus practice pumnul in gura cetateanului Botomei.

Sedinta a avut si un moment inedit. Odata cu iesirea din sala a consilierului liberal Ion Raducan, locul acestuia a fost luat de un pensionar, care nu s-a sinchisit prea mult de inedita postura. Omul si-a luat in serios “scaunul” a participat la discutii, a dat sfaturi, intr-un cuvant s-a facut util. Un singur lucru nu a facut, nu a ridicat mana la vot, dar o merita din plin.

Cristian DUMITRU

Comentarii

  1. COMUNISTUL a zis:

    asta este culmea!!!!! pai de ce bufon,ar fi dupa cum ziceti domle ziarist,av. botomei?????? de ce
    pentru ca a adus in atentia administratiei apa
    oferita de ragc???pai apa din asta bolnava bei tu
    ziaristule si familia ta,asta iti doresti ?????
    de ce domle care habar n-ai ca administratia trecuta a categorisit administratorii si presedintii ca nu vor sa lase a se monta nenorocitile alea de contoare de apa calda si apa rece in apartamente pentru ca nu e corect,apar
    acei coeficienti de corectie pe care ii reclami tu si colegii tai,dupa aia zici cum zic toti ca se fura in asociatii.mai am un exemplu viu si
    recent:protestul presedintelui basescu impotriva
    celor 322 de viespi,stii de unde,iar cand
    i-a deranjat l-au facut betiv si nebun.
    asta este domle societatea pe care ti-o doresti ????? o sa faca sechelariu un in curtea lui si ai sa faci ziare acolo…pacat de dta.

  2. COMUNISTUL a zis:

    continui: lucrez la o firma straina aci in bacau fiind detasat de prin ardeal si am urmarit
    oarecum evolutia exodului cu apa in bacul dtale
    ziaristule si trag concluzia ca sunteti departe.
    sunteti departe ptr ca va codositi intre voi
    factorii decizionali.ma bucuram citind despre fostul dvs prefect care,a scapat de orasul asta
    plin cu mincinosi si delationisti,ii faceti de ras pe creanga si eminescu,pe porumbescu si
    enescu. dati-va mana si urmati oameni care au coloana vertebrala lasati stupul ca el oricum se imprastie la alegeri.

Adauga un comentariu

*