Făt de opt luni, găsit mort în toaleta UMF Timişoara

Poliţiştii din Timişoara anchetează cauzele în care s-a produs moartea unui nou-născut abandonat în toaleta unui cămin al Universităţii de Medicină din oraş, transmite corespondentul AMOS News.

Serviciul 112 a fost anunţat de descoperirea cadavrului unui bebeluş azi noapte, iar poliţiştii au sosit imediat la faţa locului. Corpul micuţului, de sex masculin, zăcea în scoica unei toalete. Cadavrul a fost găsit de un student, care l-a alertat pe portarul căminului.

Anchetatorii au indicii şi cu privire la mama care ar fi abandonat pruncul, care are aproximativ opt luni de sarcină în evoluţie. O tănâră de 21 de ani din Timişoara a ajuns de urgenţă la o clinică de obstetrică-ginecologie, în jurul orei 1,30 dimineaţa, cu sângerări.

Poliţiştii nu ştiu încă dacă femeia care a abandonat copilul a pierdut sarcina sau şi-a provocat un avort. Medicii legişti vor stabili dacă bebeluşul mai trăia în momentul în care fost abandonat, iar dacă acest fapt se adevereşte mama riscă între 2 şi 7 ani de închisoare pentru pruncucidere.

Adauga un comentariu

*