Comedia ‘Semi-Pro’, în fruntea box-office-ului nord-american

Comedia ‘Semi-Pro’, despre parcursul unei echipe americane de baschet, s-a impus pe prima poziÅ£ie a box-office-ului nord-american week-end-ul trecut, potrivit cifrelor publicate de societatea specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Acest film cu Will Ferrell despre un cântăreţ care investeşte într-o echipă de baschet, cu efecte dezastruoase, a obţinut în primul week-end de la lansare 15,31 milioane de dolari.

Thrillerul ‘Vantage Point’, despre o tentativă de asasinare a preÅŸedintelui SUA, cu Forest Whitaker ÅŸi Matthew Fox, unul dintre actorii din serialul ‘Lost’, a căzut pe poziÅ£ia a doua a podiumului în a doua săptămână, cu 13 milioane de dolari.

Filmul fantastic pentru copii ‘The Spiderwick Chronicles’, cu 8,75 milioane de dolari, a coborât ÅŸi el o poziÅ£ie, pe locul al treilea, în faÅ£a noului film britanic ‘The Other Boleyn Girl’, cu Natalie Portman ÅŸi Scarlett Johansson (8,3 milioane).

Locul al cincilea este ocupat de ‘Jumper’ (7,6 milioane, 66,82 în total de la lansare), urmat de ‘Step Up 2 the Streets’, musical regizat de John Chu (5,71 milioane) ÅŸi ‘Fool’s Gold’, cu Matthew McConaughey ÅŸi Kate Hudson (4,69 milioane).

Filmul fantastic ‘Penelope’, despre o tânără blestemată la naÅŸtere, ÅŸi-a făcut intrarea în top pe locul al optulea (4 milioane de dolari).

Filmele distinse cu premii Oscar ‘No Country For Old Men’ ÅŸi ‘Juno’ încheie acest top 10. Primul, regizat de fraÅ£ii Coen, a revenit în clasament în a 17-a săptămână (4 milioane, aproape 70 de milioane în total), după ce a obÅ£inut Oscarul pentru cel mai bun film ÅŸi cel mai bun regizor.

‘Juno’, distins cu premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original, îşi continuă parcursul uimitor în acest top după 13 săptămâni de la lansare, clasându-se pe locul al 10-lea cu 3,35 milioane ÅŸi ridicând totalul său la peste 135 milioane de dolari.ROMPRES

Adauga un comentariu

*