Năstase a participat la primele şedinţe oficiale ale PSD

Adrian Năstase, a participat astăzi, în calitate de preÅŸedinte al CN, la prima ÅŸedinţă a BPN cât ÅŸi a Departatmentelor formaÅ£iunii. La finalul întâlnirii Năstase s-a arătat încântat de modul în care au decurs discuÅ£iile, precizând că „Departamentele pot să ofere foarte mult ca substanţă, ca ofertă electorală pentru locale ÅŸi parlamentare”.

„Până la urmă activitatea de pregătire a ofertei se leagă ÅŸi de o monitorizare extrem de atentă Vom pregăti un document pe care îl vom finaliza, în curînd, în legătură cu 3 ani de guvernare a AlianÅ£ei, vom prezenta punctul nostru de vedere ÅŸi vom încerca, în cadrul activităţilor la Departamente să vedem aspectele de noutate, elementele pe care să le lansăm ca teme politice inclusiv în dezbaterea ideologică pentru a marca mai bine identitatea noastră pe scena publică.Temele legate de proprietate, fiscalitate, ocuparea forÅ£ei de muncăt, polarizarea socială vor reprezenta si elemente de transfer pentru oferta electorală”, a declarat Năstase.

De asemenea, Năstase a precizat că are în plan să îmbunătăţească structura Departamentelelor prin adăugarea unei componente de IT .

Adauga un comentariu

*