Ramona Bambola e singurica!

ramona-bambola.jpgRamona Bambola a ramas fara iubit. Informatia este oferita in editia electronica de azi a Libertatii. Dupa o relatie de trei ani cu un medic chirurg italian, frumoasa romanca s-a despartit, weekendul trecut, de acesta. Cei doi planuiau sa se casatoreasca la vara, in Italia.

Au petrecut 3 ani frumosi impreuna, poveste de dragoste ce urma sa aiba happy-end: o nunta frumoasa in Peninsula. Dar nu a fost sa fie. Bambola Ramona s-a despartit de logodnicul ei. Au fost impreuna de Ziua Indragostitilor, cand au luat cina intr-un cadru intim, la restaurant, iar barbatul, a carui identitate nu a dezvaluit-o niciodata, i-a daruit o bratara. Nu a fost insa de ajuns pentru a salva o relatie care mergea din ce in ce mai prost.

In ultima vreme, Ramona se cam plictisea. Statea aproape toata ziua singura in casa de la Lecce, pentru ca iubitul ei muncea pana tarziu. De un timp, romanca nu prea mai avea de lucru, asa ca isi umplea zilele ba vizitand-o pe mama fostului sau logodnic, ba mergand la fitness si la diverse saloane de frumusete.
Urma sa puna la punct si detaliile nuntii, insa cei doi au decis ca este mai bine sa se desparta acum, pana nu va fi prea tarziu.

‘Imi pare rau ca m-am despartit de iubitul meu, dar italienii nu sunt seriosi!’, ne-a declarat Ramona Bambola.

Vrea sa joace in filme romanesti

Ramona Bambola nu mai are, in prezent, contract cu nici o televiziune. Isi doreste foarte mult sa joace in filme si spune ca a renuntat la viata de noapte din Italia. Nu mai prezinta si nici nu mai face pe animatoarea la evenimentele desfasurate prin discotecile din Peninsula. ‘Imi doresc sa joc intr-un film nou, sa fac cinema. Acum studiez un scenariu de film pentru o proba pe care trebuie s-o dau in aprilie aici, in vederea obtinerii unui rol principal. Mi-ar fi placut sa fac un film in Romania, asa ca astept propunerile din tara’, spune Ramona.
sursa: Libertatea

Adauga un comentariu

*