Tinerii de la ONESTIN pleaca in Europa

images5.jpgCand cei de acasa nu reusesc sau nu doresc sa le inteleaga eforturile si dorinta de aer nou in Onesti, solutia nu e decat aceea de a lucra cu cei ce stiu sa te respecte.In ciuda faptului ca de la inceputul anului sunt nevoiti sa – si amenajeze un nou loc de activitate, promisiunile primarului din Onesti ramanand la nivel de vorbe, tinerii isi continua activitatea: dau din nou cu var, picteaza, reamenajeaza, cara mobila, pentru ca de acum intra in Europa!

Inceputul de an a insemnat pentru Onestin si trecerea intr-o noua etapa de dezvoltare.
Adunarea Generala a Asociatiei din 4 ianuarie a ales noua conducere compusa din : presedinte Alexandru Cristea, vicepresedinti: Florin Smarandi si Claudiu Gaburel, membri: Laurentiu Caitar, Alina Aron, Alexandra Vlad si Iuliana Iga , cuprinzand nucleul de baza compus din studenti, profesori/preoti si elevi.

Site-ul Asociatiei www.onestin.ro a capatat o noua infatisare , fiind imbogatit de la zi la zi.
Onestin asteapta sa li se alature pe toti cei ce cred in puterea si entuziasmul tinerilor, pe cei ce vor sa dezvolte oportunitaile acestora si sa sustina viitoarele proiecte.

Deasemena anuntam pe cei ce ne ,,poarta sambeteleՉ۪ ca anul acesta va fi unul foarte activ, in mod deosebit in actiunile sociale si civice, si ca nu vom ceda in fata presiunilor indiferent din ce zona ar veni acestea.

Dorim sa fim lasati sa muncim si cerem doar un cadru normal de lucru, si cat se poate, ONESTITATE!

Poarta de intrare in Europa este Proiectul de colaborare intre tineri Club of Disability , component al programului Comisiei Uniunii Europene: Youth in Action la sectiunea Youth Exchange , in care Asociatia de Tineret ONESTIN din Onesti reprezinta echipa Romaniei.

Acest proiect este realizat si prin prezenta a 6 tineri liceeni onesteni, membri ai asociatiei noastre, ce se vor afla la Ankara in perioada 21-29 ianuarie 2008 .

Alaturi de echipa tarii gazda, Turcia si de cele ale Letoniei , Poloniei si Slovaciei se afla echipa romana care are in componenta sa 3 elevi ai Colegiului National Grigore Moisil : Caliman Laurentiu , ca lider de grup, Corina Sterea si Robert Filip, 2 elevi ai Colegiului National Dimitrie Cantemir : Andra Scripcaru si Lorin Stanciu si pe eleva Liceului cu Program Sportiv Nadia Comaneci: Diana Grosu. Tinerii s-au pregatiit in aceasta luna sa reprezinte cu cinste Asociatia, orasul si echipa Romaniei.

Rezultatele participarii vor fi prezentate in timp util, presei si publicului larg, o prima ocazie fiind cea din cadrul zilelor Colegiului National Grigore Moisil de la inceputul lunii februarie.

Vacanta intersemestriala va oferi tinerilor implicati in activitatile asociatiei un bun prilej de relaxare prin particparea la Tabara de Iarna ONESTIN de la Vatra Dornei din perioada 3-7 februarie 2008.

Tabăra de iarnă

O viitoare destinatie pentru tinerii de la Onestin este Portugalia , fiind prezenti in capitala tarii Lisabona la mijlocul lunii martie, la un alt proiect al anului 2008.
bacaul.ro

Adauga un comentariu

*