Revenirea lui Nastase ii da fiori Elenei Udrea

udrea_elena.jpgUn eveniment precum restauratia din PSD de la Consiliul National de vineri nu putea scapa neobservat de cea mai cunoscuta blonda din politica. Democrat-liberala Elena Udrea este oripilata de revenirea lui Nastase la putere, de parca n-ar observa in jurul ei, la PD-L ‘dinozauri’ mai vechi de generatia lui Nastase. Cel mei edificator exemplu: Theodor Stolojan.”Revenirea vechii echipe ma face sa ma treaca fiori.”
„Nicio sansa de schimbare nu mai exista. Pe scena vedem aceiasi politicieni, simbolul unui regim care s-a perpetuat dupa 1989, pentru care democratia este inutila ba mai si incurca, invatati cu un sistem clientelar si abuziv fata de cetatean. In loc de asteptata reforma, ne intoarcem intr-un trecut pe care il doream definitiv disparut”, scrie Elena Udrea pe blog.

Cel mai bun exemplu reformator? ‘Fetita lui tata, sefa la partid’. Aspect uitat intentionat de blonda lui Basescu.

Sinteza politica este continuata cu previziuni si analize. Udrea a vazut in alegerea lui Geoana din 2005 un prilej de primenire pentru PSD. Insa, noul lider a esuat lamentabil in reformarea partidului.

„La alegerile pentru Consiliul National a fost evidenta puterea lui Ion Iliescu asupra PSD, reusind sa il aduca pe renegatul Adrian Nastase din nou in frunte. Acest lucru trebuia sa ma bucure, pentru ca eu nu cred ca domnul Nastase poate sa ajute in acest moment, ba dimpotriva”.

Apocaliptic parca, aflam care este motivul patetic al acestei deznadejdi a fostei blonde de la Cotroceni.

Ea „vine din chiar motivatia intrarii mele in politica. Sunt dintre aceia, multi, care au avut aceasta optiune satui de ceea ce vazusera si crezand ca pot schimba lucrurile. Asa am ales Alianta. Cred organic in nevoia si posibilitatea reformei clasei politice care se refera mai ales la PSD”.

sursa: ziare.com

Adauga un comentariu

*