În Neamţ, exod frenetic de la PNL la PD-L

În frunte cu preşedintele liberal al Consiliului Judeţean, zeci de primari PNL au trecut în aceste zile în barca PD-L, transmite corespondentul AMOS NEWS.

Lovitura “transferurilor” a fost anunţată de Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, vicepreşedinte naţional PD-L dar şi încă simplu membru PNL, cel puţin până îi expiră suspendarea pe 10 martie 2008.

Grupul masiv al celor care au abandonat PNL îl are în frunte pe Vlad Marcoci, preşedintele Consiliului Judeţean, înconjurat de nu mai puţin de 17 primari din comunele peneliste, decişi să candideze din nou la primăriile lor, dan numai că sub sigla PD-L.

Din 25 de primari în 2004, la ora actuală liberalii mai au în Neamţ doar 8, iar aceştia, potrivit unor surse din PNL Roman, nu sunt foarte hotărâţi să îşi termine mandatul în cadrul partidului sub steagul căruia şi-au câştigat primăriile.

Ex liberalul Vlad Marcoci a declarat că speră să colaboreze bine cu foÅŸtii săi colegi, „…după ce le trece supărarea“, iar noul său ÅŸef pe linie de partid, Gheorghe Stefan, l-a completat imediat, adăugând, ÅŸugubăţ, că liberalii „vor mai avea supărări“.

Adauga un comentariu

*