Baschet / CN Junioare III / CSS Bacau – CSS 6 Bucuresti 62-16 si 53-19

Echipa pregatita de prof. Rodica Coneschi si-a adjudecat, practic, locul 1 in seria de grupa valorica B a Campionatului National. Datorita unui sistem competitional destul de complicat, CSS Bacau va repromova in grupa de elita in faza urmatoare a CN, cea a grupelor semifinale. „Sunt multumita de comportarea acestei echipe, care are numai un an de pregatire. As fi fost fericita cu cateva victorii, ce sa mai spun acum, cand ocupam lejer locul 1?”, ne-a declarat prof. Rodica Coneschi. Din grupa CSS Bacau fac parte CSS LPS Galati, Poli Galati, LPS Botosani, CSS 6 Bucuresti si CS Royal Fun Bucuresti. Pe 1 si 2 martie, bacauancele vor evolua in Capitala, pe terenul lui Royal Fun. Echipa de junioare III este singura care reprezinta Bacaul in campionatele feminine.

Comentarii

  1. In primul rand toate meritele trebuie oferite profesoarei Antaloaie Maria pentru ca ea lucreaza mai mult cu fete.Eu cunosc mai bine cum merg lucrurile acolo pentru ca am fost fosta jucatoare.este adevarat daca erau fonduri acum aveam si juniori I II III poate si divizia A.urez succes fetelor de la Css bacau sa optina ce nu am putut generatia noastra adica locul I.mult succes!

  2. multumim doamnei antaloaie pentru minca depusa in noi.

  3. pentru doamna antaloaie tot respectul din partea echipei.

  4. toate meritele revin doamnei profesoare maria antaloaie pt ca ea lucreaza cu noi.dumneaei ne pregateste fizic si pshic cu noi.multumim.

  5. adevarat ….toate meritele toate laudele de bine pt doamna Antaloaie Maria …!!!

  6. buna ziua sunt gabi din bacau si am 16 ani si sunt in scaun cu rotile si as dori sa joc si eu baschet intro echipa am mai jucat baschet in italia dar acuma as vrea sa joc si eu intro echipa daca este ceva va rog sa ma anuntati la nr meu de tel :0742435477 sau la id meu de mess:gabyjicmon va multumesc

Adauga un comentariu

*