Paris Hilton intră în familia lui Nicole Richie

paris.jpgDupă ce i s-a refuzat participarea la premiile Oscar, se pare că Paris Hilton s-a consolat repede cu un nou iubit. Moştenitoarea a găsit o altă „victimă” în persoana lui Benji Madden, chitaristul de la „Good Charlotte” şi fratele geamăn al lui Joel Madden, iubitul lui Nicole Richie.

Cei doi au petrecut un weekend romantic împreună, la St. Louis, unde diva blondă îşi promova noul ei parfum. Mai târziu, ei au fost zăriţi la clubul de noapte „Home”.

Perechea s-a cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie şi a iubitului ei şi a fost zărită prima dată în cursul serii de joi, într-un alt club exclusivist, „Villa”, din Los Angeles. „Paris nu avea ochi decât pentu Benji. Imediat ce l-a zărit s-a dus direct la el şi l-a sărutat pătimaş. După aceea s-au retras într-un colţ liniştit. Apoi, ea l-a luat de braţ şi a început să îi şoptească la ureche”, a declarat un martor.

În timp ce Paris a fost implicată în mai multe relaţii amoroase, trecătoare, Benji s-a despărţit la începutul acestei luni, de Sophie Monk, logodnica lui din Australia.

Antena 3

Adauga un comentariu

*