Florin Anghel a fost exclus din Partidul Conservator

Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a decis, luni, excluderea lui Florin Anghel din formaţiunea politică.

Potrivit unui comunicat transmis ROMPRES, conducerea PC a decis dizolvarea conducerii filialei Prahova şi asigurarea unui interimat de către secretarul general al PC, senatorul Codruţ Şereş.

La baza deciziei forului PC au stat declaraţiile defăimătoare făcute de Florin Anghel la adresa partidului şi faptul că nu s-a alăturat conservatorilor în obiectivul acestora de a obţine un rezultat favorabil la alegerile locale.

Biroul Executiv Central al PC a apreciat că Florin Anghel, prin acţiunile sale, a blocat procesul de pregătire al Partidului Conservator pentru alegerile locale din acest an, se arată în comunicatul de presă.

‘Domnul Anghel a iniÅ£iat un război media cu partidul, deÅŸi în repetate rânduri i-a asigurat pe colegii din Biroul Executiv Central că nu va mai face declaraÅ£ii în presă care să aducă atingere imaginii PC’, se motivează în decizia Biroului Politic.

În 18 februarie, vicepreşedintele conservator Florin Anghel a renunţat la contestaţia sa privind rezultatul de la Congresul Partidului Conservator din luna ianuarie, depusă la Comisia de etică, petiţii şi litigii. Într-un alt Birou Politic, a fost avansată ideea ca Florin Anghel să se ocupe de coordonarea ofertei electorale a partidului. De altfel, oficiali ai PC au declarat că Anghel se va ocupa de politici economice.

Fostul preşedinte PC Prahova a fost unul dintre contracandidaţii la funcţia de preşedinte al PC, câştigată, la diferenţă de 13 voturi, de Daniela Popa, la recentul congres al conservatorilor. El a contestat imediat după congres rezultatele acestuia. ROMPRES

Adauga un comentariu

*