Despartire in familia Columbeanu. Irinel in Club, fara Monica

monica italia QUIVineri seara, Irinel Columbeanu a iesit singur la party-ul de 10 ani al clubului THE OFFICE, el ocupand o masa langa DJ. La putin timp dupa el a aparut in club, sustine CANCAN, insotit de doua tinere sexy, „manechine” probabil, si nasul miliardarului, respectiv Matei Miko, partenerul acestuia de la agentia de fotomodele din Cluj. Swemne de divort in familia Columbeanu? se prea poate.
Nici nasul Miko nu era cu sotia, cum iese de obicei, ci cu aceste doua tinere. Culmea a fost ca nu a stat la masa cu finul sau, Irinel, ci a stat la cativa metri de masa, in picioare, cu fetele, care mai trageau cu ochiul la masa lui Columbeanu. Toata situatia parea foarte clara: fetele aduse de Miko erau pentru uzul finului sau, care ca sa nu fie vazut de lume nu avea cum sa-i invite la masa. Astfel, fetele erau „servite”, avea si incredere in omul care le „pazea” sa nu se „risipeasca” si nici presa sau ceilalti invitati nu isi dadeau seama. Plan bun, dar nu pe masura personajului.
Trebuie amintit ca Miko i-a facut cunostinta cu Monica lui Irinel, tot el fiind pus nasul cuplului. „Irinel incearca acum sa-i faca un rost Monicai trimitand-o in Italia si impingand-o in fata prin promovare. E stilul lui. Trebuie s-o puna cumva pe picioare, o sa-i cumpere o casa, o masina si o sa-i dea suficienti bani sa traiasca bine. E clar ca i-a ajuns, iar el nu poate fi barbatul unei singure femei… ii place prea mult viata. Cu copilul nu stiu ce va face”, sustine sursa CANCAN, care il cunoaste bine pe bogatas. Lucrurile par verosimile la fel „scapand” Columbeanu mai din toate relatiile sale de lunga durata. Cum ar fi: Romanita, care si acum traieste de pe urma darnicului Irinel – vorbim de blocul facut cadou pe care ea il are si acum inchiriat – si Anna Lesko, pe care a lansat-o in muzica cu multa truda si platind din greu si careia la despartire i-a dat o vila, bani, o masina Porsche Cayenne argintie etc.
sursa: cancan

Sexy-Monica i-a zapacit pe italieni

In schimb, Monica Columbeanu continua sa faca senzatie in Italia. Dupa ce sotia milionarului Irinel Columbeanu a lasat o impresie excelenta la Milano Fashion Week, romanca a dat lovitura cu un pictorial fierbinte in editia italiana a revistei ‘Qui’, care a avut mare succes la peninsulari.

Revista a aparut pe tarabele din Peninsula cu o saptamana in urma si in doua zile s-a epuizat. Practic, italienii au cumparat 100.000 de exemplare pe zi din aceasta revista. Pentru ca tirajul care ar fi trebuit sa ajunga o luna s-a ‘topit’ atat de repede, editorii revistei s-au vazut nevoiti sa ia o decizie mai putin obisnuita pentru o publicatie de acest gen: sa mai tipareasca inca 200.000 de exemplare, care au fost livrate ieri. Este, se pare, un record de vanzari pe care ‘Qui’ l-a atins de cand revista se se afla pe piata italiana.

Petrecere in cinstea ei, in Peninsula

De altfel, italienii au avut ce vedea. In interiorul revistei, Monica Columbeanu apare in ipostaze extrem de sexy si provocatoare. Romanca a pozat in lenjerie intima si in rochii elegante.
Dupa un asemenea succes, italienii au invitat-o, aseara, pe Monica la o petrecere organizata in onoarea ei, la hotel Palazzo delle Fonti, din Fiuggi.

integral in libertatea

Comentarii

  1. surina a zis:

    frate .. vino cu dovezi.. probe, poze.. nu stiti decat sa comentati.. si nimic altceva! uitati va la voi cat de penibili sunteti!

Adauga un comentariu

*